Brodzio pisze: Był już ktoś na zalewie? Jak z lodem?
jest o tak o ... śniegu jest w sam raz, ale jak się wchodzi nogami to się wpada po kolana w mokrą breję - przynajmniej przy brzegu

Brodzio pisze: Był już ktoś na zalewie? Jak z lodem?
zaaaak pisze:Brodzio pisze: Był już ktoś na zalewie? Jak z lodem?
jest o tak o ... śniegu jest w sam raz, ale jak się wchodzi nogami to się wpada po kolana w mokrą breję - przynajmniej przy brzegupoza tym widać ciemniejsze prześwity...podejrzewam że lodu jest wystarczająco, ale tylko podejrzewam więc chyba na razie odpuszczę ... za to sympatycznie zaśnieżone poletko widziałem po drodze do domu w pobliżu świdnika, niestety nie ma gdzie zostawić autka, trzeba gdzieś przy drewnianej ... 51.210916,22.664866
Brodzio pisze:gredy pisze:Hejka mam propozycje,może by w sobote zrobić jakieś wspólne latankoz grillem włącznie
![]()
Ja proponuje moja lokalizacje ,tzn Firlej,fajna miejscówka sporo śniegu na jeziorku.Autkiem pod samo jezioro sie podjeżdża,ławeczki ,latarnie i wszelkie wygody![]()
Aczkolwiek nie wykluczam innych,sensownych miejscówek.Zalew przy tym kierunku chyba odpada ,niestety dąbrowa dość mocno zasłania![]()
Dzisiaj z rana świetne latanie w Firleju ,niestety brak sił trzydniówka daje o sobie znać
Przy tym kierunku na Marinie powinno być idealnie. Był już ktoś na zalewie? Jak z lodem? Wspólne latanie to świetny pomysł, jestem ZA!
Grzenio pisze:he he nie ma jak dobre pływanko zimą,
ja tez sie pisze tylko ustalny co i jak kiedy i gdzie![]()
muszę mieć wszystko czarno na białym...
zapraszam na działkę do mnie na grilla nad firlej jak cos, jesli uda się wjechac
gredy pisze:Grzenio pisze:he he nie ma jak dobre pływanko zimą,
ja tez sie pisze tylko ustalny co i jak kiedy i gdzie![]()
muszę mieć wszystko czarno na białym...
zapraszam na działkę do mnie na grilla nad firlej jak cos, jesli uda się wjechac
Myślę ze tam można śmiało dojechaćw lesie jest mało śniegu
![]()
Jeśli wypaliło by pływanie na Firleju,to chyba od Gęsiej było wy najlepiej.Parking był by osłonięty od wiatru,gdzie można by było ognisko zrobić
![]()
Ja i seba będziemy na 100% ,lub czarno na białymDrzewo na ognisko zorganizuję
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 37 gości