KsPD a zawody

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post07 lut 2014, 10:43

Ziomek. pisze:
BraCuru pisze:Aby myśleć o wygranej nie trzeba mega umiejętności lecz narty stare jak świat, proste, niekarwowane gigantówki najlepiej 2 metry +
No i oczywiście krawędzie robione na brzytew 10 minut przed wyścigiem.

..ciekawe ILU z czołówki takowe miało - obstawiam że ..zero :wink:

peace

nie wiem czy mogę zliczać się do czołówki z czwartym miejscem :/ , ale narty dobrałem SPECJALNIE ultra OLDSCHOOL promień skrętu ze 200 metrów :D długość 180 ...niestety po drugim wyścigu nie były już takie ostre jak na początku ( kosztowały 10zł - rocznik około 1980 ). Klucz to ultra brzytwa plus Ultra smar na tamten przedziwny brązowawy śnieg (jak mniemam z drobinkami piasku - takiego hamowania na śniegu nigdy nie było ) - Jeśli chodzi o splątanie to akurat jechałem za feralną parą i też się zdziwiłem, że prowadzący nie zrobił downloopa... fakt, że ładnie wiaterek dowalił - lód na nawrocie nie zachęcał do kręcenia downloopa.

Awatar użytkownika
BraCuru
Deska: BraCuru Hover, SABfoil
Latawiec: Flysurfer Sonics
Postawił piwka: 185 razy
Dostał piwko: 374 razy
Kontaktowanie:

Post07 lut 2014, 11:41

andrzejwodejszo pisze:nie wiem czy mogę zliczać się do czołówki z czwartym miejscem :/ , ale narty dobrałem SPECJALNIE ultra OLDSCHOOL promień skrętu ze 200 metrów :D długość 180 ...niestety po drugim wyścigu nie były już takie ostre jak na początku ( kosztowały 10zł - rocznik około 1980 ). Klucz to ultra brzytwa plus Ultra smar

Czyli "zero" plus jeden. A na czym była czołowa trójka? Zakładam, że będzie "zero"+3.

andrzejwodejszo
Deska: SU-2, MOSES
Latawiec: komórkowe Ozony / SU-2 / Moses
Postawił piwka: 77 razy
Dostał piwko: 46 razy
Kontaktowanie:

Post07 lut 2014, 12:10

z pewnością nie były to super slalomki :) - widać za to gigantyczną przepaść między nartami, a snowboardami. Warunki były straszne - ciekawe jak będzie wyglądał jutrzejszy śnieg. Mam nadzieję, że lód troszkę przymrozi roztapiający się śnieg i nadal będzie przynajmniej biało.

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post07 lut 2014, 15:32

BraCuru pisze:Czyli "zero" plus jeden. A na czym była czołowa trójka? Zakładam, że będzie "zero"+3.

..no to źle obstawiałem - wyszło, jak słabo znam się na IceKite ..nie przeszkadza mi to specjalnie :wink:

peace

Wróć do „Forum Główne”