No i to jest super odpowiedź, najprawdopodobniej tam się pojawię ze znajomym jeśli zdrowie mi już pozwoli Ktoś jeszcze miałby w planach jakieś trójmiejskie spotkanko czy bardziej w klimat Rewy?
dasnsad pisze:Myślicie, że w sobotę wejdzie sesja w trójmieście? Bo z wielką chęcią bym się wybrał
brzeźno bardzo prawdopodobne, że wejdzie
Żadne Brzeźno przy takiej prognozie fajnie nie wejdzie, nie czarujcie sie chlopaki. Szcześliwie może można się wstrzelić w Sobieszewie, ale po co kombinować w wolną Sobotę.
na lotnisku babie doły miernik na wieży pokazuje kierunek 260-290 siła 16-26w średnio 20w więc w rewie powinno być podobnie, na pewno trochę równiej, jadę sprawdzić.
Na parkingu za Małym Morzem rewelacja dzisiaj na 9m Ozone Sport+ Miałem 13m testować ale na 9m miałem pełną moc Sporo osób było Równy fajny wiatr i to mega ciepło http://connect.garmin.com/activity/460298557
Witam! Właśnie z tego parkingu latając zgubiłem deskę chciałbym bardzo podziękować Koledze (NN - na RRD) za akcję ratowniczą i podrzucenie deski w zasięg moich łapek. Dzięki wielkie Kolego !
Dziaj Rewa byla naprawde rewelacja chwilami bardzo rowno wyplywane ok 1,5 godz. pierwszy raz wbilem sie w morka pianke i termika jest powyzej moich oczekiwan naprawde spory komfort
ciekawe czy jutro bedzie podobnie... na WG nic nie wskazywalo na plywanko