Ronix Frank- podkładki

Pytania odnośnie naprawy, budowy, i modyfikacji sprzętu.
mate102
Postawił piwka: 17 razy
Dostał piwko: 2 razy

Post29 kwie 2014, 18:21

Witam kupiłem sobie po taniości używane Ronix Frank niestety bez śrub i podkładek. Nie znalazłem nic taniego w sieci. Na razie kupiłem śruby nierdzewne i przykręciłem dając od góry zwykłą podkładkę i kawałek węża ogrodowego z wywierconą dziurą. Mam kilka pytań .
1. Czy myślicie że taki patent wytrzyma na wodzie ( próbowałem na sucho z całej siły przekręcić buta ale trzymał tylko nie wiem jakie przeciążenia są przy pływaniu)?
2. Przy dokręceniu do 50fifty jest trochę luzu miedzy butem i deską z przodu i z tyłu. Czy to normalne czy raczej kupiłem już tak styrane buty?
3. Czy ktoś mógłby wrzucić jakieś foty takich podkładek to może bym sobie takie dorobił?

Awatar użytkownika
FilipN
Postawił piwka: 68 razy
Dostał piwko: 77 razy

Post29 kwie 2014, 20:16

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Maxx
Deska: Xenon LaLuz
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 30 razy
Dostał piwko: 12 razy
Kontaktowanie:

Post02 maja 2014, 20:59

mate102 pisze:2. Przy dokręceniu do 50fifty jest trochę luzu miedzy butem i deską z przodu i z tyłu. Czy to normalne czy raczej kupiłem już tak styrane buty?

Też tak mam, delikatnie, w xenonie laluz. Nie powinno być z tym żadnych problemów, ten but tak "pracuje" - nie wiem natomiast, jak leży na desce Ronix ;)

Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”