srrawek pisze:Sopot ostatni parking na zachód od 16.15 do 18.30 od 12 do 25 k n t i co najlepsze 28st. C.
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
Pływałem od 13 do 14 z groszem. było

oby więcej takich hawajskich dni

srrawek pisze:Sopot ostatni parking na zachód od 16.15 do 18.30 od 12 do 25 k n t i co najlepsze 28st. C.
Wysłane z mojego SM-N7505 przy użyciu Tapatalka
MWILCZ pisze:Dzisiaj jak w Brazylii. Bardzo ciepło i wietrznie. Od rana katowaliśmy z Donajem akwen na Polarisie ( Donaj twardziel plywał od 10 do 16 bez przerwy - szaaaaaacun). Miałem okazję popływac na Donaja Razorze. Około 17 lekko siadlo a o 18 znowu przywaliło. Zszedlem z powodu braku sił. Jutro od rana powtórka.
A teraz szklanka-lód-burbon. Jest pięknie.
Maxx pisze:Dziś niestety moje niezdecydowanie Sopot/Chałupy sprawiło, że na półwyspie pojawiłem się po 16 (ach te korki) i tak namachałem się na 11m, że jutro pewnie rękoma nie ruszę
Maxx pisze:Dziś niestety moje niezdecydowanie Sopot/Chałupy sprawiło, że na półwyspie pojawiłem się po 16 (ach te korki) i tak namachałem się na 11m, że jutro pewnie rękoma nie ruszę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 25 gości