Kubicki pisze:Cześć, wczoraj (7.05.14) byłem nad zalewem i powiem szczerze że byłem miło zaskoczony. Woda przejrzysta, mulu brak, zero smrodu i czyste nabrzeże. Zrobiłem kilka zdjęć jak ktoś chce to mogę wysłać na maila. Jak tylko będą warunki to zapraszamdojazd do spotu tez jest elegancki, co prawda samochód trzeba zostawić za wałem przeciw powodziowym ale to nie jest chyba problem.
chrisfromgreece pisze:Kubicki pisze:Cześć, wczoraj (7.05.14) byłem nad zalewem i powiem szczerze że byłem miło zaskoczony. Woda przejrzysta, mulu brak, zero smrodu i czyste nabrzeże. Zrobiłem kilka zdjęć jak ktoś chce to mogę wysłać na maila. Jak tylko będą warunki to zapraszamdojazd do spotu tez jest elegancki, co prawda samochód trzeba zostawić za wałem przeciw powodziowym ale to nie jest chyba problem.
Witam. daj namiary jak dojechać.aktualnie czas mam tylko w weekendy.ktoś pływa?czy większość rusza na półwysep?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości