MWILCZ pisze:KarlsonzDachu pisze:Ktoś jutro na CH3 się wybiera?
Dawaj na Dragę , na grochówkę......
Coście się na tą Dragę uparli, szczególnie przy tym kierunku? Wypiżdżewo, schować się nie ma gdzie.....

MWILCZ pisze:KarlsonzDachu pisze:Ktoś jutro na CH3 się wybiera?
KarlsonzDachu pisze:MWILCZ pisze:KarlsonzDachu pisze:Ktoś jutro na CH3 się wybiera?
Coście się na tą Dragę uparli, szczególnie przy tym kierunku? Wypiżdżewo, schować się nie ma gdzie.....
KarlsonzDachu pisze:MWILCZ pisze:KarlsonzDachu pisze:Ktoś jutro na CH3 się wybiera?
Wilk pisze:Czy ktoś wybiera się jutro ok. godziny 13 do Rewy z Trójmiasta? Jeżeli macie miejsce to dajcie znać pod 601 558 225 bo się nakręcam na jakieś pływanko a i słyszałem, że zacnie dziś weszło...
Pozdro!!
MWILCZ pisze:Korpuch pisze:MWILCZ pisze:Panie i Panowie
Koledzy
EKIPA z Iławy w ilości 5 sztuk, wybiera się jutro (wtorek) na cały dzień na Dragę na przysłowiowe zakończenie sezonu ( a tak naprawdę na otwarcie porządnego sezonu - nieważne każda okazja jest dobra).
Zapraszamy do wspólnego popływania, a i "coś " się znajdzie do jedzenia i picia.![]()
Do zobaczenia
Z wietrznymi pozdrowieniami
Mariusz
to może drobny spływik do MM? - ja zamierzam ruszyć koło 14:00 z okolic Augustyny
Może Być
My będziemy około 10 na Dradze, do 14 już pewnie się "wyszalejemy" i wtedy można zrobić downwind-a.
Ja jestem za.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości