Ps. Wiem ,że piszę trochę wcześnie bo do maja jeszcze czas ale ten temat zaprząta mi głowę nawet w zimę

kriski pisze:Latałem na takich rok, bez problemu, tylko opalilem zapalniczka żeby się dalej nie strzepily
kriski pisze:Latałem na takich rok, bez problemu, tylko opalilem zapalniczka żeby się dalej nie strzepily
świeży pisze:Mam prośbę czy ktoś mógłby rzucić okiem na zdjęcia w załącznikach i ocenić czy trzeba coś robić ,czy może dam radę jeszcze przelatać sezon letni bez żadnych wymian (planuję ok 30-50 godzin) ?
BraCuru pisze:kriski pisze:Latałem na takich rok, bez problemu, tylko opalilem zapalniczka żeby się dalej nie strzepily
Cud, że Ci nie pękły![]()
Odradzam tej praktyki. Jak byłem młody spróbowałem. Linki wyglądały jak nowe do momentu pierwszego KL. Strzeliły idealnie w miejscu opalania.
kriski pisze:dzięki za oświecenie, następnym razem nie będę próbował opalania, sorry za wprowadzenie zamieszania.
Swoją drogą, czy przypadkiem te linki nie mają dużego zapasu wytrzymałości - wydaje mi się, że poważniejszy od przetarcia jest supeł.
Wróć do „Zrób to Sam & Naprawa Sprzętu”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości