TrueKejner pisze:No właśnie że NIE !!!
wybicie do moba jest takie samo jak do back2toeside.
..no widzisz , a ja się uczę od nowa, całkowicie nowego wyjścia..
popróbuję jak piszesz..
TrueKejner pisze:. Bo ty pewnie Ziomek nie robisz invertowanych backrolli (czyli takie jak do MOBÓW) tylko zwykłe (jak np do dbl backroll passa)
no właśnie uczę siętych inwertowanych i nie bardzo kumam co się ze mną dzieje w powietrzu
rzucam się jak piskorz , bo wiem że w końcu poczuję o co cho znajdę metodę, ale póki co nie znajduję
mnie setki gleb nie zniechęcają, wręcz motywują
też warunków ostatnio nie ma zacnych, bo ciągle mocne wiatry, a lepiej takie 15 węzłów jak dziś
TrueKejner pisze:
Taa, też tak kiedyś robiłem ale to jest ogólnie metoda dla LAMUSÓW. Bo jaki jest sens uczyć się tricków trzymając krzywo bar? Niektórzy tak slima np robią że łapią jedną stronę baru w połowie żeby im kajt nie zenitował. To jest ogólnie mega wieśniackie.
!
no skoro i TY tak robiłeś i JA
i obaj się NAuczyliśmy i dysponujemy nie najgorszymi BJ obecnie
to ..chyba TAKI jest sens, nam pomogło, a później nagle "niewiadomokiedy" przestaliśmy tak trzymać przy wybiciu
więc ..jednak nie skreślajmy "lamusowo/wieśniackiej" metody jeśli jest efektywna
do LM też można taką zastosować?
o tu znalazłem dobrą fotkę, z mojej nauki BJ, muza, idealny równy i nie za silny wiatr i turbo flat w Ras Sedr, pusto, zajawa kipiała i jedziemy setki prób
..no i kite nie jakoś specjalnie nisko

..co mi już wtedy Przemass nie zapomniał wytykać
dziś kolejne tip na zastosowanie skarp - na chodzonego, jak już nie chciało mi się walić halsów po 1 km by na 1 skok się wybić, a nie miałem foila pod ręką

wyciąganie i wkładanie nóg w buty jest banalne
http://www.wake.pl/stare/index.phppeace