Rogal_ pisze:I co, wieje?
Nie
zeus1410 pisze:Fasolix pisze:Ja mam traumę do tego miejsca, w zeszłym roku prawie straciłem tam duży palec u stopy.
Wlazłem na denko od butelki - szczegółów wam oszczędzę.![]()
Chirurg w Wejherowie powiedział tylko że fajnie będzie jak będę miał w nim czucie![]()
Więc przestrzegam
Masz za duże paluchy w stosunku do stopy
Ziomek. pisze:boldek pisze:No i jest to miejscówka, którą ostatnio najczęściej wyśmiewa Ziomek, także jak zależy Ci na jego zdaniu oraz widoku K L E S Z Y i Razorów, to dziś tylko Rewa
JEDEN plus tego miejsca podaj - JEDEN
..pomijając, że tam jest woda![]()
peace
boldek pisze:Ziomek. pisze:boldek pisze:No i jest to miejscówka, którą ostatnio najczęściej wyśmiewa Ziomek, także jak zależy Ci na jego zdaniu oraz widoku K L E S Z Y i Razorów, to dziś tylko Rewa
JEDEN plus tego miejsca podaj - JEDEN
..pomijając, że tam jest woda![]()
peace
Starczy Ci tych plusów od moich przedmówców, czy mam zacząć wymieniać?
Jak tam Krzychu, coś się działo jak pojechałem?
Pain IQ pisze:Lokalni, mam pytanie...jak przewidujecie pt, sb, nd. Jestem służbowo w Olsztynie (więc mam relatywnie niedaleko na hel). YR.NO pokazuje flaute cały weekend, wg pro słabizne w sb i nd flaute w pt. A na ICM robi się w piątek górka...to ja już nie wiem...Jechać nie jechać?
Pain IQ pisze:i to jest właśnie problem, bo mam do wyboru 2 środki transportu - pociąg (szybciej, wygodniej) albo samochód (z quiverem)...i stąd moje dylematy...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości