O, ale się dzieje

A karny kutas - fajna sprawa, lepszy niż niebieski słodki troll
Czasem jak nie można czegoś zabić to trzeba nauczyć się z tym żyć ...o, na przykład taki Ziomek. - to rada dla pozostałych sfrustrowanych sprzedawców. Chyba tak na tym forum będzie, zresztą spora liczba osób ma zapewne wylane na oferty Ziomka. jak i wszystkich innych dystrybutorów i nie chłonie reklam podprogowych jak i zwykłych - - co roku sprzętu się nie wymienia, nowi kupią to na czym się nauczyli pływać, a starzy kupią to co wypróbują u znajomych albo na spocie (w ciemno nie kupią bo XXX poleca) itd. itd.
Trola zawsze chętnie można karnym kutasem poczęstować, jak już komuś za bardzo będzie na odcisk nadeptywał - tylko że anonimowo karne kutasy stawiać to nuda - jak już stawiać to się pod tym podpisywać ręcami i nogami, bo zaraz grupy wzajemnej adoracji powstaną i praca zespołowa będzie się kręcić.
-------------------------
Dopisek godz. 23.29: mimo moich szczerych chęci ukazania wieloletniego kolegi Ziomka., od wielu lat asertywnego w swych poczynaniach na forum, jako obiektu zazdrości niektórych pozostałych dystrybutorów, niestety drogi Ziomek. poczuł się urażony, z czego mi niezmiernie przykro gdyż według niego z tego posta wynika, że to on jest tym sfrustrowanym sprzedawcą, czyli dokładnie odwrotnie niż zamierzałam. Mam nadzieje że dopisek ten wystarczająco objaśnia treść ww posta, a Ziomek. już nie będzie się z mojej strony czuł pokrzywdzony.