JanuszD pisze:My pojechaliśmy w końcu na Miedwie i był to jeden z lepszych dni i warunków w których pływałem w Polsce.
Mocny, ale przewidywalny i dość równy wiatr. Od 11 do 13 na 8, potem do 14 na 6, przerwa na szamę i od 15 do 18 z przerwami na 6 i żeby się dobić na ostatnie półtorej godziny 10. Schodziliśmy ok 19:30, dzisiaj mam problem zawiązać sznurowadła![]()
Przy zachodnich kierunkach mega spot, sporo ludzi. O 15 mierzyłem to 28-33 węzły więc dużo lepiej niż w prognozie. Dla mnie to zdecydowanie max wiatr do komfortowego pływania. Rozmawiałem ze znajomymi, którzy są na Helu i tam zdecydowanie mocniej wiało, w Jastarni tylko kilka kajtów.
A jak chciałem sprzedać Vegasa 7m to chętnych brak
Z Poznania na cały dzień warto jechać na Miedwie bo warunki nieporównywalne z niczym w okolicy. Fakt, że jedzie się 2:15, ale warto. Wszystkie odkrędki zachodniego na Wrzosowo wchodzą bardzo przyjemnie. Hektary płytkiej wody.
Brutus pisze:
No ja byłem w czwartek na Miedwiuna 9m, choć wiało raczej na 7 , kilka osób na 5m. Zapomniałeś dodać że rewelacyjna czysta woda , a można jechać nawet na weekend , szkółka wynajmuje przyczepki za 50zł / doba , obiad też można zamówić u szefowej ...akurat załapałem się jak gotowała dla dzieciaków
))
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości