bartolomeo_n pisze:cris pisze:(...)
Interesuje mnie deska F2 Ride w kolorystyce jak na zdjęciu (biel/czerwień) ewent. inne ciepłe kolory. Można więcej info; dostępność, cena, rozmiary, itp. ? A może jest gdzieś możliwość wcześniejszego przetestowania ?
Na Twoim miejscu nie płaciłbym ani złotówki więcej za to, że na tym jest logo F2 - weź Transa.
Ja też tak uważam

Natomiast Deski TRANS są matowe, bo pełny drewniany rdzeń pokryty jest tylko niezbędnymi warstwami biatex, triatex oraz Coretex'9000.
Dzięki temu jak na swój rozmiar są lekkie, odpowiednio elastyczne - po prostu dobrze się na nich pływa

Dzięki temu również ilość skarg i reklamacji, na wszystkie sprzedane egzemplarze równa się 0 (ZERO

a ilość zadowolonych z długotrwałej eksploatacji klientów wynosi 100%

Tak duża już liczba osób dzięki deskom TRANS nauczyła się swobodnie pływać na kite, jak też i druga grupa cały czas używa naszych desek w słabym wietrze lub szuwarowych warunkach jeziorowych, że mogę być w pełni zadowolony, że udało nam się wypromować nieznaną jeszcze nikomu 2-3 lata temu markę tak, że jest rozpoznawalna na spotach w Polsce

Wracając jednak do tematu: cały czas przyjmuję zamówienia na TRANS Prime 161x44 (dokładne info na temat cen i rabatów na PRIV)
Zapraszam
Yano