specjal pisze:Wróciłem - ogólnie kaszana. Po 7g dmuchnąłem 12m, zanim zszedłem napompowałem 15m i gówno nie pływanie; pomoczyłem się z 2godz, posłizgałem się może 15min. Jak przychodziła chmura z deszczem coś wchodziło, a tak to walka o utrzymanie kita w górze. Jak teraz patrzę na stację pogodową w kadynkach, to nie wiem czy są zawyżone, czy mam pecha i za szybko zjechałem do domu.
Trzeba się brać za suszenie kitów, ale niedziela i poniedziałek powinny wejść
- ? -W cytowanym tekście jest kilka wątków. O co chodzi?MWILCZ pisze:???
specjal pisze:- ? -W cytowanym tekście jest kilka wątków. O co chodzi?MWILCZ pisze:???
W sobotę z rana do niedzieli uderzam na Hel, pewnie na jakiś camp. Ktoś (w grupie raźniej) się jeszcze wybiera?
Ewentualnie mam jedno miejsce w aucie.
MWILCZ pisze:
O siłę wiatru
byliśmy, chyba???? w innych Kadynach...
na Srebrnej Riwierze pływało jeszcze 2 riderów, nie wiem Kto to....
Mincek pisze:ale za to krynica morska....
MWILCZ pisze:A tak btw mogę mieć foila ze sobą....
feel pisze:MWILCZ pisze:A tak btw mogę mieć foila ze sobą....
Jakiego foila? Rozważam weekendową wizytę w KM i chętnie wypróbuję coś innego niż Moses
Mincek pisze:Sobota do 13 work, potem sam nie wiem jak to sie ulozyFoila bym sprobowal z checia, ale to moze byc duze wyzwanie...
MWILCZ pisze:
Na stacji pogodowej Soulriders średnia za ten dzień była 16 knotsów a max 24...
specjal pisze:MWILCZ pisze:
Na stacji pogodowej Soulriders średnia za ten dzień była 16 knotsów a max 24...
Gdzie na stacji pogodowej Soulriders jest średnia za dzień?
Ok. godz.12 2-09-2015 sprawdzałem dane z tej stacji i Highest Speed (10 minute average) ok. g.4.50 był 16kts. Być może się mylę, ale w/g mnie jest to najwyższy pomiar w ciągu 10 min, miał miejsce o 5 rano, i chyba na pewno nie była to średnia za dzień, bo po południu całkiem zdechło.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości