Po ci sie tlumaczyc skoro juz mi historie dopisales;) tak plywam na latawcach razor 10lat i nie pasuja mi dopiero teraz Hahahah. Poza tym jestem dziewczynka i nie ,,miales" tylko ,,mialas''...
Latawce mozna obczaic osobiscie zapraszam zapraszam Mega malo plywane. Jou dawniej sprzedawalam latawiec kumpla. Jak ktos sie zna to sie skapnie ze mega dobra opcja. Wymieniam latawki na inne. Ps. Kocham kiteforumowiczow
niunia2107 pisze: plywam na latawcach razor 10lat i nie pasuja mi dopiero teraz Hahahah.
razor chyba nie ma 10 lat, wiec chyba nie mozesz tak dlugo na nich plywac , opcja faktycznie dobra pewnie a powiedz co gorszego w tych razorach jest bo wiele osob chwali bardzo ze im nowszy tym lepszy
Chyba nie dokonca zrozumiales co napisalam. Jaja se robie. Nie plywałam na tych latawcach czlowieku. WTF?! Wez skoncz. Jak nie chcesz nic kupic to o co kaman. Policja czy jakis detektyw z ciebie. Jak bardzo chcesz poznac historie moich latawcow zapraszam do kupna razorow to opowiem na czym plywalam ostatnimi latami i kogo latawiec sprzedalam w zeszlym roku. Mam nadzieje ze spotkam szanownego detektywa na wodzie.
Nie mam zajawy na komentowanie na kiteforum. Zapraszam do obejrzenia a nie tam jakies gadanie byle by gadac na kiteforum. Wole ten czas poswiecic na obczajke windguru. Elo