Tolek, Koszalin pisze:Cześć!
Napisz proszę Mikolpa co masz na myśli stwierdzając : "Model 2014 moim zdaniem miał za dużo wad".
Pozdrawiam,
Tolek
Tolek, Koszalin pisze:Cześć!
Fly Carpet to specjalna - ULTRA SŁABOWIATROWA deska . Ma max. szybko wchodzić w ślizg (płaski rocker ) i w granicznych, max. słabowiatrowych warunkach utrzymywać ślizg (mocno "kwadratowy" obrys) i wysokość (asymetryczny shape - dłuższa krawędź pod piętami). Te właściwości sprawiają, że nie można jej porównywać z np. deskami BIG FOOT. W porównaniu z nimi Fly może być mniej manewrowa i na fali chlapać w oczy ale przy słabym wietrze (warunki do nauki) ona już płynie w ślizgu z dużym Riderem gdy inne deski jeszcze długo nie dają rady.
Pozdrawiam,
Tolek![]()
Nikt nie mówił, że będzie łatwo...ale dlaczego nie może być ?
Mikolpa pisze:JohnyMnemonik pływałem na takim yeti. Polecam, choć myślę że to większe yeti byłoby dla Ciebie lepsze. Na Mietku są już dwa takie 158 więc masz gdzie przetestować.
Flying Carpet z 2015 nie znam. Model 2014 moim zdaniem miał za dużo wad.
KrisIs pisze:Mikolpa pisze:JohnyMnemonik pływałem na takim yeti. Polecam, choć myślę że to większe yeti byłoby dla Ciebie lepsze. Na Mietku są już dwa takie 158 więc masz gdzie przetestować.
Flying Carpet z 2015 nie znam. Model 2014 moim zdaniem miał za dużo wad.
A jak się ma porównanie do Transa? Polacałem markę JMnemonikowi.
KrisIs pisze:A jak się ma porównanie do Transa? Polacałem markę JMnemonikowi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości