Mikolpa pisze:BYKU![]()
![]()
![]()
Na Mietku to moim zdaniem górna granica, na tą chwilę nie wiem jak to przeskoczyć. BRAWO![]()
![]()
Piotrbyku pisze:Mikolpa pisze:BYKU![]()
![]()
![]()
Na Mietku to moim zdaniem górna granica, na tą chwilę nie wiem jak to przeskoczyć. BRAWO![]()
![]()
chcesz się założyć ,że to przeskoczysz ??? znam twoje skoki i wiem bez PiQ że skaczesz wyżej od mnie .
Qba-EPP11 pisze:Wiesz. Styl też ważny. Zobacz na skoki narciarskie. A nogi w górze to dodatkowy metr:)
Piotrbyku pisze:Qba-EPP11 pisze:Wiesz. Styl też ważny. Zobacz na skoki narciarskie. A nogi w górze to dodatkowy metr:)
złapałeś mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Łukasz a jak ktoś ma nogi podgięte to też 40 cm , che ciężka sprawa
![]()
BraCuru pisze:Piotrbyku pisze:Qba-EPP11 pisze:Wiesz. Styl też ważny. Zobacz na skoki narciarskie. A nogi w górze to dodatkowy metr:)
złapałeś mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Faktycznie ciężka sprawa, bo zaraz znajdzie się ambitny co, będąc w szczycie, będzie wykopywał deskę do góry i podkręcał wynik nawet o 5m.
Jak dla mnie to jest zabawa i powinna zostać zabawą ale bez naciągania, bo to psuje zabawę przecież![]()
Proponuję dżentelmeńską zasadę - sensor nie może być wyżej niż bar.
Poza tym sensor tez powinien być umieszczany na środku deski a nie na tipie!
Mając deskę kierunkową można sobie podkręcić wynik lekko o 1m.
Piotrbyku pisze:Qba-EPP11 pisze:Wiesz. Styl też ważny. Zobacz na skoki narciarskie. A nogi w górze to dodatkowy metr:)
złapałeś mnie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odejmij sobie od mojego wyniku ten metr , teraz OK
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości