Witam
My dotarlismy juz na miejsce, bylo po prostu WYPAS!!
Pogoda dopisala na maxa - kilka godzin plywania w sobote, no a dzisiaj to juz po prostu rewelacja. Wialo praktynie non stop, wiatry od 12 do 30 wezlow, pomijam to ze padal tez deszcz, ale tym na wodzie to nie przeszkadzalo

Wiaterek byl co prawda mocno nierowny, ale dawalismy rade
Od godziny 15 - Hawaje - srednia kolo 20 wezlow i sloneczko
SPOT - REWELACJA - dluuuugo plytko, trawka, duzo miejca ale co najwazniejsze ekipa doborowa.
Dziekuje Gospodarzom za goscine i mam nadzieje ze niedlugo znowu u Was zawitamy, bo na prawde spocik wymiata!!
Co do testow PL: z mojej strony ukaze sie niebawem obszerniejszy material, a na razie:
Pierwsze loty (jak i testy PL

) odbyły się o godz. 5 rano w sobote, niektorzy byli w nie zabardzo formie bo noc byla dluuuuga
Wszystkich zachwycila ( nie boje sie uzyc tego slowa) stabilnos Vortexa, bo ten model odpalalismy.
Na wode zeszly Vortex 14m, Venom II 16m i 13m a o opiniie poprosze tych ktorzy sobie na nich posmigali i beda chcieli podzielic sie wrazeniami
Mnie osobiscie najbardziej spodobal sie Venomik 13m - szybki i bardzo dobra winda. Venom II 16m - ogromny ciag i jak na swoj rozmiar dobra syzbkosc w powietrzu. Vortex - mega stabilny latawiec, testowany rozwniez "na kursancie" w postaci Sebastiana
Wiecej sooon, jak tylko bedzie chwilunia zeby wszystko pozbierac
pozdro