To najlepszy globalny wynik na piq, średnia 12.3m

Mikolpa pisze:Dla mnie polega przede wszystkim na dobrej zabawie. Rywalizacja owszem że tak, przecież to dobra zabawai ja nie żałuję że kupiłem. Lubię cyferki i długie analizy po sesji
![]()
Moim zdaniem trzeba sobie samemu odpowiedzieć czy faktycznie tyle skończyłem czy to jakiś błąd.
eska pisze:Marek, u nas jak wiadomo nic nie może być łatwe i oczywiste i nawet wynalazki w stylu PIQ czy Woo tego nie zmienią![]()
zojsan pisze:A co ma wysokość do przeciążenia przy lądowaniu....?
Chłop skoczył wysoko i wylądował pierwsza klasa....
Tyle.....
Zanim zaczniemy ujawniać swoje niepewności tutaj
upewnijmy się że mamy racje
Nie psujmy wątku....
BraCuru pisze:Moim zdaniem trzeba sobie samemu odpowiedzieć czy faktycznie tyle skończyłem czy to jakiś błąd.
Dokładnie tak![]()
Doświadczony skoczek jest w stanie z dokładnością do 1m określić wysokość - szczególnie na pułapach do 15m.
Więc jak pojawia mi się 30m a wiem że skoczyłem połowę tego, to nie chełpię się tym faktem w mediach społecznościowych tylko szybko sprostowuję, aby nie wkurzać kolegów w piaskownicy.
A jak przez przypadek funfel wrzuci mój błędny wynik to prostuję go pisząc: "OK moje woo pokazało 30m ale ludzie wiedzcie, że ja wiem co do metra ile skaczę. Mam trochę doświadczenia. Nie było więcej niż 15m a reszta to błąd"
Każda zabawa ma reguły, tak?
Jeśli nie ma reguł to ZAWSZE znajdzie się oszust nawet jak stawką są tylko złote kalesony. Taka jest ludzka natura.
Np skoczę sobie na 15m i wykopię deskę w górę o kolejne 5m i sensor pokaże 20m.
Podsumowując tą zabawę - bądźmy jak Mario! a przed nami wciąż dobry ubaw
Kub pisze:Boże co za gównoburza. Myślałem żeby kupić sobie Woo ale jak pomyślę że jakiś forumowy, skokowy zwyrol analizuje wszystkie postowane wyniki to już czuję że szybko mi to zbrzydnie. Gorzej niż na forum elektrody.
Podejrzewam że większość forumowiczów myśli podobnie.
Mikolpa pisze: Czy użytkownik WOO może zobaczyć historię sesji ze wszystkimi skokami innego użytkownika? Czy widzi tylko jeden wynik?
eclave pisze:Siemka.
Dla podtrzymania gównoburzy chciałbym poinformować towarzystwo, że bez kickera wysokość około 10m jest do osiągnięcia tylko dzięki wysoce sprzyjającym warunkom aka fart. Dywagacje czy ktoś skoczył 15 czy 22 metry na płaskim jest niesmaczne i powinno być karalne. Informacja na temat latawców, które w tym spisku uczestniczą, takie jak rebel, edge, itp, tylko przelewa czarę tej goryczy.
eclave pisze:Mikolpa pisze:No to musisz to napisać do twórców urządzenia piq i niech usuną moje 12, 13, 14m i wiele moich sesji po 10m bez kikera. I to często nie z płaskiej wody gdzie można się mocno rozpędzić i dobrze wybić a z kartofliska co znacznie utrudnia, a no i oczywiście że na rebel.
Zgadzam się tylko z tym że muszą być sprzyjające warunki, ale nie są to takie z magicznymi szkwałami, w których 10m to jak piszesz fart
Ja nic nie muszę. Jakbym posiadał urządzenie, które podaje absurdalne dane, to zgłosiłbym się do producenta z reklamacją osobiście, a nie posyłał ludzi z forum...
Mikolpa pisze: Powinienem zareagować równie agresywnie ale liczę że rzeczową rozmową można więcej wyjaśnić. Trzymajmy się faktów.
Mikolpa pisze:Jak będziesz miał bardzo dobre wyniki i jak się nimi pochwalisz to jak widzisz jest ryzyko że będzie z tego dyskusja.
Ale możesz też zrobić jak większość posiadaczy tych gadżetów i skakać dla siebie olewając to co piszą.
Mikolpa pisze:Najlepiej było by spotkać się w jednym miejscu, powymieniać swoimi gadżetami do mierzenia i popływać razem a po sesji pogadać i wyjaśnić sprawę.
Ale to może być trudne.
Więc mogę wysłać Tobie lub komukolwiek innemu mojego piqa do przetestowania i jak zaleczę kontuzję przyjąć inny miernik w celu obalenia/potwierdzenia wyników i ucięcia takich dyskusji.
BraCuru pisze:
Twój kolega jest jedynym w Polsce którego wyniki wzbudzają tyle kontrowersji!
Pokaż mi drugiego.
Reszta się bawi i proszę nie strasz innych że zawistni, zazdrośni i ja zaraz ich zjedzą.
JanuszD pisze:Nie wiesz czy wykopał deskę 10 metrów do góry, tak samo jak Kuicets nie ma dowodu, że wystrzelił piq'a z procy..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości