Czy biust USTECKIEJ SYRENKI zostanie powiększony?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post26 mar 2004, 20:17

witam :mrgreen:

oglądając dziś wiadomości trafiłem na bardzo ciekawy "temat", dotyczący syrenki w Ustce - a mianowicie radni tego miasta (nie tylko) chcą powiększenia jej biustu - który swoją drogą jest rzeczywiście mały :(

a pisze ten temat przy okazji, gdyż ostatnio poważnie zastanawialem się nad propozycją Adamskiego, dotyczącą spotkania nad jeziorem w długi weekend, a swoją drogą chcę też w tym roku wybrać się do Ustki i wypróbować ten SPOT :twisted:

jedno wiem na pewno :D jeśli grupowicz Adamski (którego osobiście jeszcze nie znam) zasiada w Radzie Miejskiej to projekt na pewno przejdzie :mrgreen: :wink:

myślę też, że na pewno korzystnie wpłynie to ilość kitesurferów spieszących do Ustki pokitować w towarzystwie pieknej i mającej czym oddychać Syrenki :wink:

głosuję za :clap: :mrgreen: :clap:

pozdrawiam i do zobaczenia w Ustce :wave:

Arek

Post26 mar 2004, 21:21

:roll: Jezioro Gardno jest w Łebie a nie w Ustce :idea:
pzdr , A.

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post26 mar 2004, 21:47

to oczywiście jasne :roll:

spotkanie nad jeziorem swoją drogą...a wyjazd do ustki swoją :idea:

chodzilo o dwa zupełnie inne wyjazdy 8)

i tak jestem za :D

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post28 mar 2004, 00:54

Witam :D

Zacznijmy od początku.
Post ten bardzo poruszył uczucia mojego kolegi MikeII_Ustka :cry: i postanowił nie popuścić i zmusił mnie do zabrania głosu w w/w sprawie.
Gdybym był usteckim radnym to w kitesurfing byłby obowiązkowy dla każdego mieszkańca poniżej 99 lat, a syrenka nasza już dawno wyglądała by jak dziewczyny ze słonecznego patrolu. Myślę jednak, że chłopaki z naszej rady prędzej czy później też do tego dojdą. ( znając naszych polityków to raczej później )
Jezioro Gardno na szczęście leży jednak bliżej Ustki niż Łeby ( z Ustki 20 km z Łeby ponad 40km-ów ) zapraszam na link :
http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_i ... o=&lang=pl
więc chyba wszyscy już wiedzą ,że Gardno ( nie mylić z Gardą ) to „nasze” jeziorko.

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post28 mar 2004, 21:41

:lol:

no panowie takie podejście do rzeczy mi się podoba :mrgreen: :clap:

pozdrowienia dla Ustki :wave2:

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post31 mar 2004, 10:33

No no coraz wiecej chetnych na Ustke 8) I oby tak dalej... Ja bede w weekend majowy w Ustce... pozniej tez jakos w wakacje (juz mam nadzieje, ze ze swoim sprzetem) wiec jakby sie spora ekipa kiciarzy zebrala to bylbym bardzo rad 8)

Wróć do „Forum Główne”