Sezon na Kosie rozpoczęty!

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post27 mar 2004, 19:05

siemanero!

w południe zameldowałem się najpierw na MM - na wysokości 2 campingu śmigał kolo na WS, krótki spacer po MM i jazda dalej. Następny przystanek Ch3, też krótki spacer po campingu, na oko wieje dobre 3B ale dość nierówno przez chmury zaczyna przebijać się słońce. Szybki powrót do Tawerny na Ch3 bo zmarzliśmy że hoho. W tawernie ciepła hebatka i żurek w chlebie - polecam!
Po tej śjecie szybko za kita i na polankę - testować na sucho mój nowy nabytek wook 9,5 - wiaterek dość mocny i rośnie, na oko momentami dochodził do 5B, ale bardzo nierówny. Kit chodzi w powietrzy jak żyleta więc szybko do samochodu po piankę i deskę i sru na wodę.

Temp. wody naprawdę spox! ale słońce też robiło swoje.
Wiatr był bardzo nierówny i trochę odpadałem - ale generalnie było spox!

niniejszym zawieszam aktualizacje mojego posta "Jak woda się "zieleni"....... na Kosie" bo wg mnie już nie trzeba czekać aż się zazieleni ;-)

PS
Beke mieliśmy ze znaków drogowych we Władku - wszystkie powyginane po ostatnim weckendzie :lol:

na jutro ktoś się pisze?

Awatar użytkownika
swistak
Kontaktowanie:

Post27 mar 2004, 19:38

i jak po sezonie zimowym? :) jakies fajne tricki? zazdroszcze takiego miejsca zamieszkania hehe: ) mozna bylo skakac przy 4 B na tym kitc'e??
pozdrowienia z poznania

Awatar użytkownika
swistak
Kontaktowanie:

Post27 mar 2004, 19:45

aha i ile woda miala stopni ok. wiecej niz 6??

Awatar użytkownika
Blekota
Kontaktowanie:

Post27 mar 2004, 19:47

dziś było bez tricków :wink:, samo pływanko ......... za wyjątkiem kite loopa na sucho

boję się narazie lądowań gęba w wodzie o temp. 5 st. C - to może być bolesne :twisted:

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post27 mar 2004, 19:47

Czesc!!!

Blek!!!! cos Ty narobil !!!???? Chlopie teraz to juz sie zacznie, cale kolumny samochodow beda gnac na Hel, hi hi hi
Super ze zaczales ! Mysle ze niedlugo bedziemy stalymi goscmi na Plw Helskim.

pozdro Apache

ps. fotek nie robiles?

Awatar użytkownika
Blekota
Kontaktowanie:

Post27 mar 2004, 19:50

mam nadzieję stary " kanka" czeka :twisted:

a co do tych tłumów, to tfu........... jeszcze raz tfu... tfu... przez lewe ramię obyś nie był złym prorokiem i do czerwca był na Kosie spokój.

Wróć do „Forum Główne”