Poszukuję deski słabowiatrowej. Najlepiej spleene monster door, akurat ją testowałem. Minimum 155cm.
Jakieś propozycje?
Cool Breeze pisze:Mam Spleene monster door 164x50, z racji że chce przejśc na foila mogę ją sprzedać, bo lezy nie używana od prawie roku.
JanuszD pisze:No ja też swoją słabowiatrówkę chętnie sprzedam. North Spike Textreme. Stan idealny. Deska ma chyba ze 3 lata, ostatnie 2 lata pływałem na niej 2 razy.
Rozważę rozsądną propozycję cenową. Mogę sprzedać sam blat albo w komplecie.
matsor pisze:JanuszD pisze:No ja też swoją słabowiatrówkę chętnie sprzedam. North Spike Textreme. Stan idealny. Deska ma chyba ze 3 lata, ostatnie 2 lata pływałem na niej 2 razy.
Wymiary?
matsor pisze:Cool Breeze pisze:Mam Spleene monster door 164x50, z racji że chce przejśc na foila mogę ją sprzedać, bo lezy nie używana od prawie roku.
Aktualne?
JanuszD pisze:matsor pisze:JanuszD pisze:No ja też swoją słabowiatrówkę chętnie sprzedam. North Spike Textreme. Stan idealny. Deska ma chyba ze 3 lata, ostatnie 2 lata pływałem na niej 2 razy.
Wymiary?
153 x 46,5 - rocznik 2015
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości