Wrocław - Pola Marsowe

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
ziemowit

Post02 cze 2006, 08:17

Witam i pozdrawiam Wszystkich :) , choć info jest raczej adresowane do Kiterów z Wrocławia i/lub okolic
Śledząc ninijesze forum :shock: , szczerze przyznam, iż nieco pozazdrościłem ekipom z innych miast :? umiejętności skutecznego zorganizowania się skutkującej wyśmienitą zabawą. Mając powyższe na uwadze, niniejszym pozwolę sobie skorzystać z możliwości szerokiego przekazu informacji oferowanej przez forum, i zaprosić Wszystkich zainteresowanych w dniu dzisiejszym (cóż...lepiej późno niż wcale :oops: ) na Pola Marsowe przy Stadionie Olimpijskim we Wrocławiu (okolice Parku Szczytnickiego). Zdając sobie sprawę, iż info jest nieco "w ostatniej chwili", ewentualny brak tłumów :cry: , nie odwiedzie mnie od idei zorganizowania ekipy miejscowych kiterów :idea:
W związku z powyższym, będąc w pełni zdrowym na ciele i umyśle :wink: a także posiadając pełną zdolność do czynności prawnych i ponosząc za nie odpowiedzialność cywilną oraz moralną :twisted:
niniejszym oświadczam :!: iż przedmiotowy apel kierowany do lokalesów, będę moniotwał z należytą starannością i żaden sygnał od Was znamionujący ewentualny akces współtworzenia miejscowej ekipy, nie pozostanie bez stosownej odpowiedzi :beer:
Tak mi dopomóż Bóg :twisted:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post02 cze 2006, 08:29

czesć
na Polach Marsowych próby kajtowe już bywały
Pola miszczowskie niestety nie są, ale "da się"

powodzenia :idea:
:wave2:

ziemowit

Post02 cze 2006, 08:45

Witam Darku i ze szczerym uznaniem chylę czoła przed autorem mojej ulubionej lektury, nota bene pierwszej na rodzimym rynku wydawniczym i jak na razie chyba jedynej w języku ojczystym :D

Na wstępie uzupełnię swoje poprzednie info , iż zważywszy na zobowiązania zawodowe ewentualnych kiterów, zbiórka rozpocznie się o godz. 17:00
Pomimo iż spot zaiste nie jest wymarzony, wybór miejsca wynika z jego rozpoznawalności i dostępności komunikacyjnej. Ideę stanowi doprowadzenie do spotkania miejscowych kiterów celem zorganizowania ekipy na przyszłość :D
A jeśli przy okazji nieco powieje, to będzie już pełnia szczęścia :P
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post02 cze 2006, 09:07

Notabene oczywiścier będe 8) tylko przyjade troche wczesniej zeby rozgonic piłkarzy :wink: do zobaczyska

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post02 cze 2006, 21:25

No i stało się :D W końcu mamy jakąś ekipe we wrocku. Narazie jest nas 4 ale mamy nadzieje ze w miare upływu czasu nasze szeregi zasila kolejni fani latawcowych sportów :wink:

Co do dzisiejszego spotkania na marsowych to musze przyznać ze było całkiem fajnie. Ziomek miał jednak racje że miszczowskie to te pola nie sa :lol: ale dawalismy rade. Wiatr troche kręcił i mój pompowaniec miał problemy z lataniem , ale komówki chłopaków dzielnie walczyły.

Posmigalismy troszke na mountainboardzie, szczególnie Bogdan dawał czadu ze swoja 9 metrowa komórka :twisted: Ale synowie Jacka z 5 metrowym radsailisem tez dawali rade chociaz gówniarze nie waża wiecej jak 30 kg :lol:

Mi po dzisiejszym dniu spodobały sie latawce komorowe. Kurde na lad to chyba rzeczywiście jest dobra opcja. Łatwo samemu taki latawiec wystartować, moc tez maja niezła. Chyba trzeba bedzie pomyslec o nabyciu jakiejs komórki :) ....

Pozdrawiam i do nastepnego :)

Awatar użytkownika
oXy
Kontaktowanie:

Post02 cze 2006, 21:37

...no to gratuluje chłopaki ambitnych planów :thumb:

... i życze powodzenia w organizowaniu wrocławskiej kite ekipy 8)

...fajnie by było gdybyście swoje raporty z wypadów podpierali jakimiś fotkami...chętnie będe śledził Wasze poczynania :)

Pozdrawiam

ziemowit

Post05 cze 2006, 07:26

Słusznie Oxygen prawisz :)
Następnym razem udokumentujemy zabawę fotami choć film obsadzony Bogdanem w roli głównej, w kilkudziesięcio-metrowym nie do końca kontrolowanym ślizgu :shock: (body-grassie...że tak bowiem) po płycie murawy byłby gwoździem programu owego spotkania
:twisted:
Bogdanowi - słowa uznania za dzielną walkę z mountaiboardem w wyjątkowowo zakręconych warunkach :D
i Wszystkim pozostałym serdeczne dzięki za wspólną zabawę :D
Kontynuując zainicjowany na wstępie wątek, ponownie zapraszam Wszystkich kiterów z Wrocławia i okolic do ujawnienia się celem zorganizowania wzmiankowanego powyżej "następnego razu" :idea:
Celem uelastycznienia przepływu informacji, poniżej podaję namiar:
e-mail: tokarski@workservice.pl tel.: 508 040 290
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Qba-EPP11
Deska: Czapla Kite., Moses
Latawiec: RRD, Cabrinha, Airush
Dostał piwko: 15 razy
Kontaktowanie:

Post05 cze 2006, 14:28

An young he se Yo!
czyli w Koreanskim narzeczu siema wszystkim ziomom z Wrocka.
Jak tylko wroce do domu z tego dziwnego kraju to napewno do was dolacze. Jesli jestescie zmotoryzowani to mozna tez by posmigac w Goledzinowie lub ewentualnie na Swiniarach.
Oczywiscie do Korei zabralem swego 5,5 m Radsailsa ale smigalem tylko raz bo brak wolnego czasu. Jak sie wypiore nad morze do Pusan to moze wtedy poszaleje.
Byle do 25 lipca!!!!!!!

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post06 cze 2006, 08:05

'bondziorno" !
Szkoda ze wczesniej nie widzialem tego "ogloszenia" a przyjechalbym
bo mieszkam zaraz na poczatku "Psiaka" wiec 20 minut i jestem na Marsie.
Jak cos to namiary: 501 675 301 lub travel@windtravel.pl
Pozdr.
lubow

Awatar użytkownika
DRUMMER 182
Kontaktowanie:

Post06 cze 2006, 12:27

elo elo
Lubow mialem ten sam problem i niestety nie widzialem tego "ogloszenia".A przyjechal bym, bo jestem z Biskupina :) hehehe
Panowie jak cos to rowniez podaje namiary:889390132 lub michalek015@poczta.fm
pozdro
Drummer

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post06 cze 2006, 12:36

Alez sie slicznie robi :D Jesli bedzie wiało to mysle ze w ten weekend coś sie skręci :wink:

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post06 cze 2006, 12:39

Ja moge z aparacikiem przyjsc bo chwilowo zostalem bez kite :(
Ale juz w dlugi weekend jade na polwysep !

przemass
Deska: Encore Nirvana
Latawiec: Airush Razor
Postawił piwka: 26 razy
Dostał piwko: 25 razy
Kontaktowanie:

Post06 cze 2006, 22:08

Elo,

Chlopaki, z powodu pobytu za oceanem niestety nie moge sie stawiac na Wasze spotkania, wracam jednak we wrzesniu i licze, ze uda sie wszystkim wyskoczyc gdzies POPLYWAC (polatac :roll: :?: )? Na razie gratuluje organizacji, zycze udanego sezonu i czekam na wrzesien :twisted: :!:Do zobaczyska.
3majcie sie

ziemowit

Post07 cze 2006, 10:52

Witam, witam :D
Cieszy mnie niezmiernie narastające zainteresowanie ideą organizacji ekipy wrocławskiej :idea:
Prognoza na najbliższe popołudnie piątkowe nie jest najgorsza, więc wstępnie ponawiam propozycję organizacji kolejnego spotkania na tutejszych Polach Marsowych w dniu 09 czerwca 2006 r. o godz. 17:00.
Do Wszystkich zainteresowanych, którzy podali namiary priv wyślę dodatkowo potwierdzenie spotkania. Tych, którzy nie zdecydowali się jeszcze ujawnić, zapraszam równie serdecznie :wink: .
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post07 cze 2006, 10:56

Ja tuz po pracy moge podjechac na 17:00
No i zeby jeszcze zdazyc do domku na 21:00 w celu wiadomym!
pozdr.
lubow

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”