koziolo pisze:Macie może miejsce dla dwóch osób?
Bądź są dwie osoby chętne jechać na weekend?
Mikolpa pisze: Ja niestety mam full i cały czas się zastanawiam czy w ogóle jechać
Gawlo pisze:Hejka,
Ja już jestem na półwyspie, zostaje do niedzieli. Pogoda zacna, cieplutko, czekamy na jutrzejszy warun.
KrisIs pisze:Mikolpa pisze: Ja niestety mam full i cały czas się zastanawiam czy w ogóle jechać
Tym bardziej że ma u nas wiać Bukówka/Słup/Bukówka/Mietek/Mietek/Mietek i od soboty spada temperatura koniec leżakowania.
koziolo pisze:Weekend był udany, w piątek idealne warunki. Pływanie do nocy. Sobota i niedziela to chyba faktycznie lepiej było w kuźnicy bo ja byłem na małym morzu i tam słabiej wchodzi ten kierunek. Ale co się zbieraliśmy to znowu wracał wiatr i w końcu nie zmieniliśmy miejsca.
Dla mnie to chyba zakończenie sezonu. Liczę na gruby sezon snowkite. Mam nadzieje, że uda mi się was gdzie złapać na spocie snow, podczas stawiania moich pierwszych kroków.
KrisIs pisze:koziolo pisze:Weekend był udany, w piątek idealne warunki. Pływanie do nocy. Sobota i niedziela to chyba faktycznie lepiej było w kuźnicy bo ja byłem na małym morzu i tam słabiej wchodzi ten kierunek. Ale co się zbieraliśmy to znowu wracał wiatr i w końcu nie zmieniliśmy miejsca.
Dla mnie to chyba zakończenie sezonu. Liczę na gruby sezon snowkite. Mam nadzieje, że uda mi się was gdzie złapać na spocie snow, podczas stawiania moich pierwszych kroków.
Sezon wodny trwa do pierwszej kry.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości