Okolice Szczecina sobota 10.06

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
robinm
Deska: Nobile, North
Latawiec: Nemesis, Bandit
Postawił piwka: 13 razy
Dostał piwko: 5 razy

Post08 cze 2006, 12:22

Jestem w Szczecinie do soboty, jest wstępna prognoza na 10.06 z NE. Jeżeli ktoś może mi doradzić, gdzie przy tym kierunku najlepiej i w miarę bezpiecznie można pokitować w okolicach Szczecina. Wybrzeże też może być, jeżeli warto to podjadę te 100km. Z góry dzięki za dokładne info.

Awatar użytkownika
JastrząB
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post08 cze 2006, 16:08

Przy tym kierunku najblizej Trzebież na zalewie, lub troche dalej w tym samym kierunku Podgrodzie (Miiroszewo).
No i oczywiscie morze. Najlepiej chyba Świnoujście.
Pozostaje jeszcze opcja Miedwia (w Gizynie), jednak chyba troche zbyt slabe prognozy zeby tam polatac.
Ja polecam jechac nad morze. Na sobote najpewniejsze miejsce, przynajmniej wg prognoz.

Gość

Post08 cze 2006, 16:31

W sobote prawdopodobne ze po poludniu niechorze lub miedzyzdroje ale to jeszcze do uzgodnienia pozdro rolnik

Awatar użytkownika
JastrząB
Postawił piwka: 18 razy
Dostał piwko: 6 razy
Kontaktowanie:

Post08 cze 2006, 19:17

Rolnik pisze:W sobote prawdopodobne ze po poludniu niechorze lub miedzyzdroje ale to jeszcze do uzgodnienia pozdro rolnik

Hej Rolnik. 8)
W ostatnia niedziele polatalismy super w Miedzywodziu. Myslisz ze Swinoujscie bedzie niebardzo? Daj wczesniej znac gdzie bedziesz.
Pozdro

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”