24SURFpl pisze:Zapraszamy was na kolejną odsłonę Test Days organizowanych przez kemping chałupy 6 i Kite.pl, które odbędą 20 - 23 czerwca, podobnie jak na majówkę jedziemy naszym Surf Truckiemi będziemy gonić wiatr w zależności od kierunku, mamy jendak nadzieje, ze zostaniemy na CH 6 przez większość czasu. Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie !! Surf’s up!
![]()
https://www.facebook.com/events/360646027766770/
paiter pisze:podłączam się do pytania.
w zeszłym roku w Kuźnicy byly testy bodajże duotona
gość który siedział i pilnował sprzętu na moje pytanie o wypożyczenie latawca skutecznie wybił mi z głowy ten pomysł
opowiadając mi tylko ile to ja nie zapłacę za ewentualne uszczodzenie latawca i jaka na mnie odpowiedzialność spoczywa, chyba zapominając po co tam siedział![]()
p.s
nie byłem sam przy tej rozmowie
kuicets pisze:paiter pisze:podłączam się do pytania.
w zeszłym roku w Kuźnicy byly testy bodajże duotona
gość który siedział i pilnował sprzętu na moje pytanie o wypożyczenie latawca skutecznie wybił mi z głowy ten pomysł
opowiadając mi tylko ile to ja nie zapłacę za ewentualne uszczodzenie latawca i jaka na mnie odpowiedzialność spoczywa, chyba zapominając po co tam siedział![]()
p.s
nie byłem sam przy tej rozmowie
Szwagier a dziwisz się? A jakby się komuś hak wyprostował i latawiec by odleciał?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości