1-3 Maja na jeziorze Gardno

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Gość

Post24 mar 2004, 20:24

Witam wszystkich :lol:

Chciałem poinformować oficjalnie wszystkich o imprezie jaka ma się odbyć 1-3 maja na jeziorze Gardno. 3-go maja odbędą się zawody amatorskie w rejsie. Organizatorzy zapraszają wszystkich którzy mają chęć wziąć udział. Zapraszamy wszystkie zawodniczki i amatorki kitesurfingu, ale niestety będą musiały stanąć w szranki z panami. Organizatorzy mają zadbać aby nikt nie pozostał głodny. Spotkanie ma charakter pikniku i zależy nam na tym aby wszyscy goście dobrze się bawili. Więcej szczegółów podam za kilka dni wraz z kontaktem z organizatorem.

A teraz na wesoło :lol:
Proszę nie liczyć na jakieś dobre lokaty ponieważ wszystkie miejsca od 1 do 10 są już podzielone. Więc przykro ale przyjezdnym pozostały już tylko nagrody pocieszenia. Ja miałem do wyboru albo 1 miejsce i muszę wejść do wody lub 2 miejsce ale mogę przyjechać bez sprzętu i wybrałem oczywiście to 2. Dla osób posiadających większą gotówkę są jeszcze do sprzedania 1 i 3 miejsce. Może nie będę podawał nr. telefonu tylko od razu nr. konta bankowego. Wszystko da się załatwić. Zawody te nie mają nic wspólnego z uczciwością. A sędzia jest niewidomy. Więc sprzeciwy nie będą rozpatrywane. :lol: :lol: :lol:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i zapraszam w imieniu własnym i przyjaciół !!!
Adamski_Ustka :wink:

Obrazek

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post24 mar 2004, 21:19

Fajno... Ja na dzien dzisiejszy juz nie wiem czy bede w tym okresie na Helu czy w Ustce... ale jesli w U. z checia wpadne. 8)

Awatar użytkownika
RANISZ
Deska: NOBILE NHP
Latawiec: North REBEL'e

Post24 mar 2004, 21:43

przykro mi ale trzecie miejsce juz jest sprzedane :)

Awatar użytkownika
chinol
Kontaktowanie:

Post25 mar 2004, 00:06

fajnie fajnie .poprosze jeszcze mapkę dojazdu muszę jakoś odebrać nagrodę za pierwsze miejsce, nie chcę się spóżnić na podium :wink:
mam nadzieje że pogoda dopisze.
pozdro for all

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post25 mar 2004, 00:29

fajnie :D

wlaśnie zastanawialem się wczesniej gdzie by tu spędzić majowy weekend :roll:
jeśli czas i pogoda dopiszą to z chęcią się pojawie 8)

fajnie by było, gdyby koszulki z logo grupy były juz do tego czasu gotowe...i z ksywką mozna by było je zamówić :D

bo...kiedyś Adamski pisał, że jego znakiem rozpoznawczym jest piwko w lewej ręce a przy takim spotkaniu to cięzko by go było rozpoznać :wink:

pozdrawiam

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post25 mar 2004, 00:46

majer pisze:fajnie by było, gdyby koszulki z logo grupy były juz do tego czasu gotowe...i z ksywką mozna by było je zamówić :D

Mam nadzieję że się uda. Na razie pracuję nad lekką modyfikacją loga Ryby, a poza tym Hase pracuje już nad bardzo ciekawym projektem, który będzie gotowy za parę dni ;-). A propos spotkania kiteforumowego to myślę że warto by je było połączyć z Pucharem Polski (1-3 Maja) w Chałupach, lub ewentualnie w Rewie ;-), ale jeżeli myślicie że Gardno jest lepszym rozwiązaniem to nie ma problemu.

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post25 mar 2004, 09:36

ja tam siedze w Rewie, ale na kiteforumowa imprezke podjade gdzie bedzie trzeba :) .

pzdr

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post31 mar 2004, 10:37

No to potwierdzil mi sie wypad do Ustki... bede juz od czwartku przed do wtorku po weekendzie, tak wiec na imprezke kite'owa z checia zawine...
A to 3.V. bedzie spotkanko-plywanko? Czy bradziej spotkanko piwno-kiteboardowe :D 8)

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post31 mar 2004, 10:59

Wszystko zależy od wiatru bo bez wiatru to i Salomon nie popłynie, wtedy będzie polewał. :lol:

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post31 mar 2004, 18:56

Podam troszkę szczegółów co do spotkania na Gardnie :

Sobota 01-05-2004 godzina 10,00 – REGATY O PUCHAR DYREKTORA SŁOWIŃSKIEGO PARKU NARODOWEGO I NAGRODĘ WÓJTA GMINY SMOŁDZINO ( SLALOM WINDSURFING ) ROZPOCZĘCIE REGAT GODZINA 10,00

Niedziela 02-05-2004 godzina 10,00 – NORTH ONE HOUR CLASSIC

Poniedziałek 03-05-2004 godzina 10,00 – II SPOTKANIA KITEBOARDOWE KONKURENCJA SPEED CROSS

Akwen regat : jezioro Gardno – Płyta Retowska 1-3.05.2004
Testy sprzętu - North Sails i Fanatic.

W sprawach organizacyjnych KONTAKT kom. 601-675-387 Piotr lub surfbaltyk@poczta.onet.pl

Trusekk

Post02 kwie 2004, 20:02

Witam wszystkich!!!
Może Adamski mógłbyś zasugerować jakieś spotkanie kiteforumowe w Ustce w tym terminie. Wiadomo, że jeśli ktoś zostanie na te kilka dni to będzie raczej w Ustce i to idealne miejsce aby coś takiego zorganizować. Pomyśl o tym! Jako obiektywni ludzie podyskutujemy tez na temat biuściku waszej syrenki!!!
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post02 kwie 2004, 20:20

Dobry pomysl 8) Ja w Ustce bede siedzial od 29.IV do 4.V. wiec chetnie oprocz imprezy kiteowej w Gardnie poznam sie z kite-tubylcami :wink:
Jakby co to rowniez z Ustki bede uderzal w strone Gardna, wiec moge kogos ze soba zawinac 8)

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2004, 10:47

Ja oczywiście jestem za organizacją spotkania Kiteforumowego ( oczywiście w przyjaznej atmosferze, a nie na zasadzie ustawki :lol: ). Można przy tym zorganizować uroczyste wręczenie naszych nowych forumowych koszulek. Nie wiem jak terminarz imprez wyższego rzędu jak Puchar Polski ale Gardnowe spotkanie kładzie nacisk raczej na 2-3 maja na typowo kajtowe. Wiele osób na pewno pojedzie na 1 maja na Puchar.
Decyzja należy do was – każdy pojedzie tam gdzie ma ochotę.

Spadam pływać woda w jeziorku ma już 8-9 stopni :shock:

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Kontaktowanie:

Post03 kwie 2004, 14:57

No to moze jakis konkret? Moze 1.V. w Uscte w Korsarzu? W sumie knajpa, ktorej ciezko nie znalezc... mozna by sie ustawic na piwko, pogawedke i oczywiscie jezeli by juz byly to i wreczenie koszulek 8)

Awatar użytkownika
Trusek
Deska: Su2
Latawiec: North Rebel 9 i 12

Post05 kwie 2004, 19:33

Witam!!!
Z tego co widać to chyba możnaby wstępnie ustawiać się na 2 maja.
To będzie dobra zabawa przed 3 majowymi "mistorzostwami" mimo, że miejsca są już podzielone.
Tylko dobry lokal, fajną atmosferę sami stworzymy i bedzie OK.
Pozdrawiam!
A tak poza tym wczoraj rozpoczynałem sezon na Powidzu i ...
Brrrr, samemu jest ciężko i te drzewa czasem jednak przeszkadzają szczególnie kiedy nie chce się wchodzić do wody tylko wystartować z brzegu.

Wróć do „Forum Główne”