ello, a moze by tak maly zlot na pogori 4 w wekend??
miejscowka spoko, chyba najjlepszana slasku
Alien pisze:ello, a moze by tak maly zlot na pogori 4 w wekend??
miejscowka spoko, chyba najjlepszana slasku
szed pisze:hmmm... to ja nie wiem gdzie Wy plywaliscie ze Was nie widzialem.. .chyba, ze pozno popoludniu. Ja bylem gdzies tak do godz 16tej no i w miejscu gdzie raczej nikt chyba jeszcze nie plywal.... polecam.
Maslak pisze:Plywalismy tak od 14.30 nio moze 15.00! Dwa crosbowy jeden takoon i jeden best!!!
szed pisze:Maslak pisze:Plywalismy tak od 14.30 nio moze 15.00! Dwa crosbowy jeden takoon i jeden best!!!
...widocznie musielismy sie minac.. ale i tak pewnie plywaliscie tam gdzies blisko Wojkowic od strony wyrobiska piasku. Jak sie kiedys zgadamy w miejscu gdzie ja plywam to juz nie bedziecie chcieli nigdzie indziej smigac
Maslak pisze:W/g windguruma dzis wiac o 16!!! A pozniej cos powieje w srode to mozemy poplywac!!!!
szed pisze:Maslak pisze:W/g windguruma dzis wiac o 16!!! A pozniej cos powieje w srode to mozemy poplywac!!!!
no sklanialbym sie ku srodzie. Jesli bedzie ok to sie zgadamy i pokaze Wam to nowe fajne miejsce (uprzedzam, ze trzeba 10-15 min 'dac z buta' ale obiecuje, ze warto).
Anonymous pisze:Jak tam najlepiej dojechac? Bardzo czesto jezdze stara pietnastka a zanim na nia zjade to jak jade od Siewierza to na górce jak mam panorame na Katowice to widze mase wody
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 15 gości