Janek pisze:Nie zrozumcie mnie zle takie teksty zawsze leca nagrac nasze komentarze... to tez byl by ubaw
lecz powiedzcie mi czemu na tym Forum wszystko jest tak krytykowane.? moze lepszym rozwiazaniem bylo bypomoc lub ZROBIC COS aby te sytuacje polepszyc . ja sedziow bede bronil nie przez to iz wygralem te zawody lecz za to iz sam w bryzie tlomaczylem im tricki ich punktacje i zasady, zastosowanie najlepsze najtrudniejsze polaczenia i WIEM iz nieda sie tego zrozumiec tak w chwile i sadze ze malo kto z nas pojol by to ot Tak Lecz jest jedna rzecz ktora tych sedziow Rozni -- Chc widac to w ich ruchach tlomaczac im to widzialem zainteresowanie nie bylo to ot tak biora za to hajs i spier.... oni chca to robic DOBRZE wiec byli by na pewno wdzieczni Gdybyscie szanowni zawodnicy i widzowie.... dali im chwile czasu na praktyki Ten sport sie dopiero rozwija nie odrazu krakow zbudowano...
Panowie... Przepraszam
JANEK - nie wiesz że jak COŚ KOMUŚ wychodzi - ZAWSZE bedzie krytykowane??
..TAK już po prostu jest..
..trza do tego przywyknąć..
A CO do sedziów - jasne że sedziowanie zawodów fristajlowych, ZWŁASZCZA W KITE!! jest BAAARDZO trudne..
tak samo w snołbordzie. skejtbordzie czy ..łyżwiarstwie figurowym:)
i ZAWSZE (niestety? - nie sądzę) będzie to obarczone elementem subiektywizmu
nie ma tu CZASU, WYSOKOŚCI , ODLEGŁOŚCI - zostawmy to lekkiejatletyce:)
pozostaje STYL!
..a że NIE OD RAZU KRAKÓW ZNUDOWANO??
..wiesz ILU ludzi budowało Kraków??
-JA też NIE:)
..ale nie trzech:)
Mówię o tym, że sporo osób CHCE pomagać BUDOWAĆ KRAKÓW, ale..
..pozdro dla MARLOV i reszty ekipy ze spotkania PZKite, która USIŁOWAŁA dostać się na kurs sedziowski..
BEZSKUTECZNIE..
1000km przejechanych w obie strony na kurs, żeby zobaczyć i usłyszeć..
no nic - MIEJMY NADZIEJĘ ŻE TO SIĘ ZMIENI..
pozdro!