nowa szkoła VDWS i IKO

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
gość

Post10 maja 2004, 22:24

Gość

Post10 maja 2004, 22:31

Z tego co się orientuję, to Murphy już u was nie pracował w zeszłym roku, więc kto jest tym doświadczonym instruktorem???
Ahhh no tak już dwa lata temu słyszałem plotkę, że pewien kolega ze sportzone lata na kajcie chyba z 10 sekund :D :wink:

tak, tak zwracam honor

gosc

Post10 maja 2004, 22:35

niech cie głuwka nie boli
jest jakas wylacznosc w polsce na iko czy co

Piotras sportzone.pl

Post10 maja 2004, 22:56

w odpowiedzi...w ostatnich dniach otrzymalismy licencje windsurfingową vdws co można potwierdzić u przedstawiciela vdws w polsce podaje adres piotr.golba@vdws.pl o ile wiem czekamy na wpis na strone vdws a jest to spowodowane tym iz niemcy wymagaja stosownych ubezpieczen OC dla kursantów wiec mysle ze nie potrwa to nie dłużej niż 2 tyg. posiadamy zgode na wykorzystywanie loga vdws!! w naszej szkole kite'owej wszyscy instruktorzy sa instruktorami IKO co mozna sprawdzic pod adresem www.ikorg.com zapraszam wiec serdecznie wszystkich chętnych KITE PARK Chałupy IV "Solar" program kursów www.sportzone.pl

....jesli chodzi o 10s. tak to był nasz czeski bracha Marfi

... i bardzo prosze nie mieszac mojej szkoły do jakichś rozgrywek które obserwuje od paru dni na forum miedzy zwasnionymi plemionami, miedzy inn. z wro

peace love and understanding guys

yo

signx

Post10 maja 2004, 23:01

cze piotras !
jak zauważyłes, komus bardzo nie pasuje ze działamy i jakos nieźle nam idzie a w kazdym razie powoli idziemy do przodu, nie nadeptując sobie na pięty !

pedro

Piotras sportzone.pl

Post10 maja 2004, 23:17

siemano!

ja mysle że trzeba pogadac moze o jakichs konkretnych tematach a nie bic piane niech kazdy robi swoje. Jesli komuś zależy na zwalczaniu konkurencji to niech po prostu bedzie lepszy od innych ale w opinni klientow nie wlasnej!!
i zakończmy na tym...
yo

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post10 maja 2004, 23:47

Nie ma to jak hardkore design :roll:

Wróć do „Forum Główne”