Mamy nową gwiazdę telewizyjną...

Buggy, Mountainboard, Powerkiting, Dirtsurfer i inne lądowe cuda.
Awatar użytkownika
pawelekgnas
Kontaktowanie:

Post20 paź 2006, 20:19

Pisząc ten post nie chciałem nikogo obrazić, a tym bardziej TomFlya który sprzedał mi super sprzet- nadmienie że bardzo dobrze się sprawuje;). Nie pamiętam już co mówił TomFly, ale dlaczego wypowiadał się na temat jakąnia? Rozmawiałem z nim i nic nie zauważyłem- szczerze mówiąc to raczej ja się jąkam kiedy się zdenerwuje;) Pozdrowienia dla TomFly. Jutro idę na wielkie kiteowanie.

Awatar użytkownika
Dioda... Mistrz Dioda
Kontaktowanie:

Post20 paź 2006, 20:54

Nie przejmuj się, na kiteforum jest kilka(naście? dziesiąt?) osób przeczulonych na wszystko. Dziwi mnie reakcja na ten temat. Według mnie takie właśnie zachowanie świadczy o xenofobii, ludzie tolerancyjni rozmawiają (albo przynajmniej są w stanie) na każdy temat. Mój śmiech wywołało to, że jak zobaczyłem Tomfly'a (bo akurat włączyłem) to byłem pewien że to będzie coś o landkiting'u.

Jak widać na temat głupoty moge się wypowiedzieć :P
i może nawet jakieś inne by się znalazły, ale nie jestem takim kiteforumowym wymiataczem więc może lepiej zamilkne... no, przynajmniej narazie.

ciach-bajera

Awatar użytkownika
maciekt1000
Postawił piwka: 3 razy
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post23 paź 2006, 08:46

Przykminiłeś jak stary garownik
( wcale nie jestem xenofobem, Tomek jest moim dobrym kumplem a ten post mi się nie podoba- tyle :evil:

Awatar użytkownika
shefix
Kontaktowanie:

Post09 sty 2007, 22:56

ty tomfly a dali ci jakie nagranie jesli tak to zaaplikuj mi na mejla bo jak zwykle przegapiłem najlepsze :x

Awatar użytkownika
TomFly
Kontaktowanie:

Post10 sty 2007, 14:43

Jasne ! sam szef TVN p. Walter mi wręczał. A tak poważnie to może jakieś archiwum mają na swojej stronie.

Wróć do „Landkiting”