Elo, mieliśmy jednego kiteloosa na testy w wakacje latawiec c-shape 06 i deskę (nie pamiętam nazwy modelu (biała w czaszki:)) I powiem tak, fajny sprzęt chodź: CO do latawca, to bar jak dla mnie był krzyżówką fszystkich istniejących już barów:] Jak dla mnie to miał coś z każdego, począwszy od notrha, przez Naisha aż po besta i cabrinhę:P Decha spoko, chodź za taką cene osobiście kupił bym Nobile 666
nic z tego nie rozumię to dobre czy złe bo jeśli dobre to co ma do tego cena nobila???? no ten bar to znaczy że zjebisty bo ma z każdego coś czy nie bo już nie wiem
Bar jest w porządku tyle tylko że śmiesznie wygląda, przynajmniej według mnie. Deska jest Fajna - dobrze się na niej pływa ale cena uważam jest na tyle wygórowana, żę zamiast deski Kiteloose w podobnej cenie kupiłbym deske NOBILE 666 która uważam jest lepsza
...w tym sezonie zacząłem pływać na sprzęcie kiteloose i stwierdziłem że: latawce są bardzo fajne -szybkie idealne do freestylu a jednocześnie mają niezłą windę do góry...jeżeli chodzi o bar to jest bardzo wygodny,duży i sztywny chickenloop pozwala na szybkie wpiecie sie po wyskoku,a co do deseczki to skokoi ląduje sie bardzo miekko... polecam sprzęcik
WSZYSTKIE DESKI KITELOOSE TO HAND MADE
DOPIESZCZONE W KAZDYM CALU.
CO ROKU WPROWAZANE SA INNOWACJE.
INNE DESKI ROBIONE SA W FABRYCE MASZYNOWO NACISKASZ PRZYCIS I MASZ DESKE.
Wygląda wporządku chodź kiepski z tego raczej film promo... Nie pokazują żadnych możliwości latawca prócz faktu że szybko kręci loopa, zato w tle pięknie przebija się best i umięśniony zboczeniec