Ściągał ktoś latawce od BESTA?

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
MassTurbo
Latawiec: North Rebel 14, Vegas 10
Kontaktowanie:

Post17 maja 2004, 19:18

Elo!
Jak w temacie...
Jeśli ktokolwiek z ziomów ściągał cokolwiek od BEST'a to napiszcie jak obeszliście cło, jeśli w ogóle i jak cała operacja przebiegła?
Czy idzie ten sprzęt przesłać inaczej niż jako nowy?
Pzdr

YO!

Post18 maja 2004, 10:14

te latawce poza niską (by się wydawało) ceną , nie bardzo mają co do zaoferowania. Jakość tych latawców jest nie za specjalna, kondony się szybko psują, koledze z usa popruły się w paru miejcach. ogólnie nie polecam.

Awatar użytkownika
MassTurbo
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 15:53

Cholera - zmartwiłeś mnie...
Nie sądziłem, że Shannon tak dał ciała...
A jak na wodzie się sprawowały, jakie recenzje?

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post18 maja 2004, 16:36

To nie widziales Tobiego (kiteforum.com) jak na nich wymiatal? :roll:

Dr Eutanator

Post18 maja 2004, 16:59

YO! pisze:te latawce poza niską (by się wydawało) ceną , nie bardzo mają co do zaoferowania. Jakość tych latawców jest nie za specjalna, kondony się szybko psują, koledze z usa popruły się w paru miejcach. ogólnie nie polecam.

brak podpisu identyfikującego cię Panie YO! oraz przepisywanie opinii wystawianych przez Pana z Santa Cruz jest dla mnie po prostu mega kompromitacją, szczytem dziadostwa, brakiem rzetelności, brakiem kultury businessowej, poszanowania konkurencji oraz norm i zasad jakimi powinien sie kierować człowiek z klasą.
tyle drogą wstepu

latawce można było obejrzeć i opływać w Egipcie na SKI show - zbudowane są bardzo solidnie i na pewno nie można im zarzucić, że są gorzej wykonane, lub z gorszych materiałów niż inne marki, nie mówiąc o tym, że robią je w tej samej fabryce co 80% innych latawców. W powietrzu (co widziałem) zachowują sie bardzo dobrze - z resztą ludzie otwórzcie oczy - zasadnicza różnica pomiędzy większością sprzetu to kolor - reszta to marketing

cóż Best zamieszał w branży dosyć mocno i wielu osobom, które zbijają na tym kasę to nie odpowiada - a tak na marginesie, to obniżenie od 1 maja ceł na sprzet sprawia, że opłacalność kupna sprzętu Besta znacznie wzrasta, zwłaszcza, że większość przedstawicieli innych marek jakoś na ten fakt nie reaguje...

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 17:38

rzecz w tym ( tak sądzę ), ze Pan Szacowny YO! to kolega od Santa Cruz
łeeeeehehehehheeh

P.S. Jakiego ty masz kur.. kolegę w usa, moze tego słynnego Tytusa :D :D :D

Po poniższym poście Damina:
"Michał, Peter, Piotrek, Miszcz, Marcinias, Yo!, itp. zdecydujcie się proszę w końcu na jedną nazwę użytkownika"
Wnioskuje, ze mozemy bez problemu stwierdzic, ze to ta sama osoba.

:?: SHIT :!:

Awatar użytkownika
MassTurbo
Kontaktowanie:

Post18 maja 2004, 18:47

Elo!
Widziałem BESTy w Hurgadzie na Kite Show - moim zdaniem od strony wykonania nie odbiegają od standardu - wyglądały solidnie, ale to opinia na podstawie obejrzenia leżącego na glebie sprzętu - a wtedy doskonała większość marek prezentuje bardzo podobną jakość wykonania.
Tylko Ocean Rodeo wyglądały odrobinę inaczej - miały więcej przeszyć...itd. profes.
Nie znam opinii tych, którzy BESTa używali, a wtedy przecież wychodzi szydło z wora.
Czekam więc na jakąś rzeczową opinię.
Pozdro

Awatar użytkownika
zinger
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post20 maja 2004, 10:52

to jest zdjecie kolegi Tytusa z usa :) ???

Obrazek

moze mam nieprawdziwe informacje jezeli tak to przepraszam :)

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post21 maja 2004, 00:27

nic dodać, nic ująć - Zinger wyraził całą prawdę :-)))

Wróć do „Forum Główne”