Suwalszczyzna OZONE Snowkite Trip

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post06 lut 2007, 23:23

Witajcie,

Warunki zimowe jakie są każdy widzi. W stolicy masakra. Wyruszyliśmy więc z Filipem na małą wyprawę w poszukiwaniu śniegu, wiatru i fajnych spotów. Za kierunek poszukiwań obraliśmy suwalszczyznę - teren, który w okresie zimowym planowałem odwiedzić od dawna. Przeczucie mnie nie myliło - znaleźliśmy mnóstwo potencjalnych spotów ale z braku czasu pojeździliśmy tylko na dwóch. Zacznijmy jednak od początku...

Zapraszam na <a href="http://www.kiteway.pl/media/artykuly.html">relację</a> i <a href="http://www.kiteway.pl/media/photos.html">zdjęcia</a> z tej wyprawy.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
eska
Postawił piwka: 51 razy
Dostał piwko: 30 razy
Kontaktowanie:

Post06 lut 2007, 23:38

kamilKITE pisze:Witajcie,

Warunki zimowe jakie są każdy widzi. W stolicy masakra.

Oj tak, w stolicy masakra :) No i oczywiscie kto by przypuszczał, ze tyle śniegu może gdzies sie w polsce jeszcze ukrywać po tym ociepleniu :)

Kamilu - najlepsza czapka w kolorach Ozonowego latawca :) Dają do zestawu, czy Żona wydziergała ?

pozdrawiam :wink:

Smokie
Deska: Semente Pocket Rocket, 77
Latawiec: Slingshot RPM
Postawił piwka: 121 razy
Dostał piwko: 77 razy
Kontaktowanie:

Post07 lut 2007, 00:09

chyba mu jego rajder sprezentował copecke ;)

w Beskidach też snieg leży :)

jak chłopaki katowali na północy my sprawdzaliśmy miejscówki na południu ... warunki niestety bez rewelacji ... ale troche pocisneliśmy :)

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post07 lut 2007, 00:33

eska pisze:
kamilKITE pisze:
Kamilu - najlepsza czapka w kolorach Ozonowego latawca :) Dają do zestawu, czy Żona wydziergała ?

Filippo pozyczyl, a skad on wzial to ja juz nie pytam bo sie boje :).

Aby dac pojecie o tym jak wygladal drugi, lepszy spot, z ktorego malo jest zdjec zobaczcie to ujecie:

http://www.kiteway.pl/media/ujatko.mov

juz wkrotce caly film z wyjazdu bedzie gotow.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
BATMAN
Deska: Slingshot Darko, Nobile NHP,77
Latawiec: Slingshot FUEL
Lokalizacja: "Huragan DIILGANG, ulicznej sztuki smak, dzieciaki przeznaczenia talenty z ciemnych bram"
Kontaktowanie:

Post07 lut 2007, 08:57

Tak czapeczka jest moja i dostałem ją od mojego Przyjaciela za co bardzo Dziękuje. a Kamil przyodział żeby mu uszy nieodmarzły , bo z czerwonymi uszami niemiałby czego szukać w Labiryncie.Eloooooooooooooo

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”