Double handle Pass - Rutger Zomer - Cautionkites

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
YO!

Post25 maja 2004, 00:57

http://www.cautionkites.com/downloads/rutger.wmv
filmik z double handle pass. ktos robi ?:D

Awatar użytkownika
Naz-T
Kontaktowanie:

Post25 maja 2004, 01:23

Podobno Maciuś Kozerski... I to już jakiś czas temu.

Poza tym na ftp'ach na pewno gdzieś jest ten filmik który i ja też mam z pkra cabarete 2003 gdzie chyba Vari (albo Philip) sieknął podwójnego.

Pzdr

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post25 maja 2004, 01:31

Naz-T pisze:Podobno Maciuś Kozerski... I to już jakiś czas temu.

Poza tym na ftp'ach na pewno gdzieś jest ten filmik który i ja też mam z pkra cabarete 2003 gdzie chyba Vari (albo Philip) sieknął podwójnego.

Pzdr

Zgdaza sie, Vari zrobil ( chyba pierwszy oficjalny raz ) na Dominkanie na PKRA w zeszłym roku, a Maciek też już jakiś czas temu ( no może nie tak czysto :wink: )

Tak więc trick niezbyt swieży.

P.S. Mam nadzieję, że Janek udostępni wszystkim liste trikow jakie widział w Belgii. - to wszystko przechodzi ludzkie pojęcie, np.:
Handle Pass specjalnie z (tylko!) jedną nogą w foostrapie, albo board off i potem HP - Haldow.......

cH

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post25 maja 2004, 07:51

Ciekawe jest jeszcze czy rzeczywiście tricki poszly w kierunku agresywnych na większym powerze, czy też ciągle lepiej punktowane są akrobacje podniebne.

pzdr

Awatar użytkownika
rolnik
Deska: SU2
Latawiec: Obojetne
Postawił piwka: 44 razy
Dostał piwko: 44 razy

Post25 maja 2004, 09:43

Z tego co ja widzialem to raczej trenuja nisko wykonywane tricki , a szkoda bo dla mnie kwintesencja kita to wlasnie akrobacje podniebne.Mam nadzieje ze to tylko chwilowa moda - zaczerpnieta z wakea i przyszly rok bedzie znowu "na wyzszym " poziomie.

Wróć do „Forum Główne”