hocus pisze:Obecnie pracujemy nad nowym designem specjalnie dla kobiet. Do końca kwietnia powstanie zupełnie nowa kolekcja. Nie będę się rozpisywał o jakości (bo mnie nie wypada). Ci co znają to wiedzą. Serce mi krwawi Crazyasica że nic u nas jeszcze nie znalazłaś dla siebie ale mogę na usprawiedliwienie powiedzieć że to dopiero początek
Pozdrawiam
hocus pisze:W takim razie zapraszamy za rokAle wtedy już nie będzie tak tanio
crazyasica pisze:hocus pisze:W takim razie zapraszamy za rokAle wtedy już nie będzie tak tanio
moze bede bogatszai sie przekonam do SU2
Smokie pisze:hej
ten jaime w porzadku mogla by byc. nie wiem jak cena.
moim zdaniem 124 moze byc ciut za krotka , ale jak sie uprzesz to bedziesz na niej plywac. jak wczesniej wspominano celuj mniej wiecej w 128
Ziomek. pisze:Tukan pisze:Hehe Deski Snowboardowe Nobile i deski kajtowe Nobile to troche inna bajka !!!!
do "swietej prawdy" Tukana
dodam tylko ze GENERALNIE NOBILE 2007 a "te sprzed 10ciu lat" to
ZDECYDOWANIE INNA bajka![]()
i nie mówię tu o sprzecie kite - bo 10 lat temu NOBILE nie snił się kite![]()
...podobnie jak WSZYSTKIM nam![]()
kończąc temat KITE-NOBILE - to dziś TOPowe deski
a co do SNOW - NOBILE z "dawien-dawna"
(min modele z "gandziową" grafiką, z ktorych podczas skoku wyskakiwało się wraz z wiązaniami z insertów, a łamały je nawet ..dziewczyny![]()
..no, te lekkie bardzo, znaczy...![]()
)
a OBECNE SNOW-NOBILE to ZUPEŁNIE INNA KLASA
nie jest to może VOELKL (dla mnie miszcz) czy BRTN (który nie do końca mo leży) - ale naprawde przyzwoite, lekkie i wytrzymałe deski, na których niexle można pociąć...
tak się dziwnie złożyło że po kilkunastu wiodących markach SNOW
obecnie najwięcej ujezdżam właśnie NOBILE![]()
między innymi dwa dni temu
pozdro
Kosek pisze:555 2006 chodzi po 1350 bodajze
maski pisze:crazyasica pisze:
jakos do SU2 nie jestem przekonana, moze next year
tak z ciekawości, co nie pasuje ci w sudwach?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości