TOXIC pisze:Kolego wybierz sie na Małe Morze do Konia napewno niepożałujesz.Super klimat.
caspero pisze:Moze mi ktoś wyjasnic dlaczego na stronie IKO szkola WAKE ma status zawieszonej. Czyżby mowili ze maja coś wspólnego z IKO a nie maja ??
2. Lead courses with IKO qualified instructors.
Suspended: centers who have not met the requirements
najfajniejsza szkoła głównie za to ze nie liczy sie czas tylko zdobyte umiejętności
beginer pisze:Z kolei na stronie www.wake.pl znalazłem w opisie kadry jakieś 13 instruktorów i tylko 2 licencjonowanych IKO w tym właściciela (tak sądzę), więc uznałem to za powód i zrezygnowałem.
beginer pisze:Jak się zastanowiłem nad tym co piszesz, żę:caspero pisze:najfajniejsza szkoła głównie za to ze nie liczy sie czas tylko zdobyte umiejętności
to doszedłem do wniosku, że to dlatego żeby uczyć poświęcając jak najmniej czasu czyli gorzej dla uczących się. Bo jak już coś ci zacznie wychodzić to mogą ci powiedzieć "dziękuję - do kasy proszę", bo następni z kasą czekają. Jak masz pewne godzinki to sobie poćwiczysz pod okiem instruktora tak długo jak załaciłeś. Wybieram się w tym roku na Hel zacząć z kitem i patrzyłem na www wszystkich szkółek. Jakoś wszyscy uczą na godziny i z czegoś to wynika. Ja tam łamagą nie jestemwięc myślę, że się zmieszczę w czasie i jeszcze sobie popływam.
beginer pisze:Tak siedze i się uczę i sobie myślę nocą...
beginer pisze:to doszedłem do wniosku, że to dlatego żeby uczyć poświęcając jak najmniej czasu czyli gorzej dla uczących się. Bo jak już coś ci zacznie wychodzić to mogą ci powiedzieć "dziękuję - do kasy proszę", bo następni z kasą czekają
Pozatym w ktoryms poscie Ziomka przeczytałem ze jezeli ktos szybko zalapie moze sobie potem spokojnie poplywac i potestowac sprzet.
Ziomek. pisze:TOXIC pisze:Kolego wybierz sie na Małe Morze do Konia napewno niepożałujesz.Super klimat.
tym bardziej że nigdy nie mieli IKO, wiec nie mają problemu![]()
jak my
jeszcze przez chwilę
Marcin78 pisze::jak na "beginera" popisał sie doglębna analiza przepisow IKO juz w 1 poscie
instruktorzy mają wydane dyspozycje
by w przypadkach nadzwyczaj szybkiej nauki kursanta
(a o taką jak widzę chodziło)
umożliwić napływanie się do końca dnia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości