Nowy dział (temat przyklejony) - "wszsytko i nic"

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post14 cze 2004, 16:35

Jesteśmy dość dużą już grupa ludzi, która dosyc szybko się powiększa.
Często nad wodą zawieramy "bliższe" znajomości i gadamy o wszystkim.

Być może dałoby radę wpasowac gdzieś na forum miejsce, w którym każdy mógłby pisać o rzeczach niekoniecznie związanych z kitesurfingiem, np:
o imprezach, o róznych rzeczach do sprzedania (nie kite, np: samochod, kamerkach, narty, video...tipach), jak sobie radzimy z "systemem", o tym co kogos wkurza, o akcjach z dziewczynami/chlopakami, o tym jakich produktów i jakich firm nie kupowac..........
Krótko mowiac o wszystkim, czym bedziemy chcieli sie podzielić z reszta forumowiczów.

Oczywiscie bez przekleństw,bluźnierstw itp.

Nie wiem jakie reakcje wywoła ten post-zapytanie?
Jestem przygotowany na wszystkie opinie

Pozdrawiam
Crazy Horse

ZaŻenowany

Post14 cze 2004, 17:15

jestem na TAK !
nazwijmy to INTELIGENTNY ŚMIETNIK :-)

Awatar użytkownika
Naz-T
Kontaktowanie:

Post14 cze 2004, 17:56

Tysz jestem za ale tak jak to nazwal Signx, niech to bedzie INTLIGENTNY SMIETNIK (i jeszcze dodam od siebie) z "przedziałkami na szkło plastik i papier".... Nich zbyt duzy burdel sie z tego po prostu nie zrobi. Mysle ze zanim cos takiego powstanie powinnien kazdy cos od siebie tutaj dodac co uwaza na ten temat bo mi sie wydaje ze tak jak juz powiedzialem, wewnatrz takiego dzialu tez beda musialy byc jeszcze jakies dzialy

elson

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post14 cze 2004, 18:15

Witam, kiedyś już wypowiadałem się na ten temat. Przytoczyłem przykład Sportowego Forum Dyskusyjnego www.sfd.pl. Jak widać forum to podzielone jest na kilkanaście kategorii tematycznych. Najczęściej odwiedzana przez forumowiczów jest Szatnia, każdy z użytkowników może wrzucić posta nie związanego z ogólną tematyką forum. Wydaje mi się ze warto cos takiego umieścić na Naszym Forum, ale należy tez wsiąść pod uwagę fakt ze wpłynie to na rozmycie tematyki jaką poruszamy na forum.

Ogólnie. Pomyśl jest OK, pytanie tylko czy chcemy zmienić Forum na bardziej ogólne.

Pozdr L

Awatar użytkownika
>M-I-S-I-E-K<
Kontaktowanie:

Post14 cze 2004, 18:38

:-/ jest dobrze tak jak jest
Jak ktoś chce pogadać o czymś innym to jest GG.

Pablo
Deska: Slingshot Dwarf Craft 3'6"
Latawiec: Slingshot SST 2017 6/8/10
Postawił piwka: 12 razy
Dostał piwko: 62 razy
Kontaktowanie:

Post14 cze 2004, 18:54

Nie ma problemu, jeżeli ma to być typowy dział "off-topic" to sprawa jest prosta, jeżeli natomiast ma się tam pojawiać tematyka kitesurfingowa to ważne żeby nie była to konkurencja dla forum głównego ;-).

PS: Poza tym jest jeszcze Chat ;-)

Crazy Horse
Deska: Cabrinha Spectrum
Latawiec: Cabrinha Drifter
Postawił piwka: 29 razy
Dostał piwko: 117 razy
Kontaktowanie:

Post14 cze 2004, 19:28

Dokładnie TAK,

off topic: np gdzie jezdimy na narty/snwb, moze ktos szuka taniego samohcodu, film, ktory trzeba zobaczy........moze ktos robi urodziny albo szka ekpiy na jakis super koncert.........

Niech np. bedzie sobie schowany na samym dole pod snowikitingiem?

Przeciez nikt na siłe nie bedzie musial tam niczego pisac.

Wiadomo, ze o kajcie bedziemy "rozmawiac w poszczególnych działach tematycznych" tak, jak dotychczas.

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post14 cze 2004, 21:31

cool ajdija.

pozdro

MASTER KITEBOARDING fuu1
Deska: Nobile Infinity 5'7
Latawiec: Nobile T 5
Dostał piwko: 23 razy
Kontaktowanie:

Post15 cze 2004, 00:47

Cześc,
LOrd Ma rację przecież to jest kiteowe forum a nie np.o III części Harrego Potera .MOim zdaniem jest Ok.Mamy wsólną zajawkę na kitesurfing a nie na np.chińskiej muzyce góralskiej Poznaliśmy się na tyle ze ( niektórzy nawet osobiście) rozmawiamy często na GG jeśli mamy jakiegoś pomysła np. na spędzenie wolnego czasu to z kontaktem nie ma najmiejszych problemów. Ale się zdenerwowałem. Forum jest OK. w takiej formie jak jest.
Tak powiedziałem Houk.

POzdro z Rewy i 3city fuu1 :D

GG3778161

Awatar użytkownika
apache_board
Kontaktowanie:

Post15 cze 2004, 07:15

HELP!!!!

Mam wielki problem, chodzi oto ze jedno kolo w moim samochodzie kreci sie w druga strone, przekladalem juz kolo na druga strone samochodu , przykrecalem je odwrotnie probowalem juz wszystkiego a to cholerne kolo nadal kreci sie odwrotnie, prosze pomozcie mi juz nie wiem co mam robic. I jeszcze jedna sprawa z ktora sie do was zwracam, skrecil mi sie kabel od telefonu i za nic nie moge sobie z rozkreceniem jego poradzic, czy jest jakis sposob zeby jego skreceniu zaradzic.

No i jak sie to czyta? Jak dla mnie to forum o temacie kite jest od tego zeby o tym sporcie rozmawiac natomiast jesli komus brakuje pierdzielenia o szopenie to niech zalozy takie forum.

To bylo skromne zdanie Apacha, jak dla mnie big shit !!!

pozdro dla wsiech

ps. dziurkacz robi mi w kartlkach jedna dziurke tylko, HELP!!!!

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post15 cze 2004, 07:38

hmmm ja tez uwazam ze spraw nie zwiazanych z kajtami nie powinno sie zalatwiac tutaj ..... wyaje mi sie ze takie sprawy mozna bez problemow zalatwic przez gg lub telefon .... a handel samochodami :wink: .... no wiecie ..jacy z was koledzy nie robcie konkurencji joosiemu :twisted: :twisted:

ja wychodze z zalozenia ze kiteforum to KITEforum i amen

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post15 cze 2004, 08:23

A ja np. szukam samochodu za ok. 30 tysi. i chetnie bym sie dowiedzial czy ktos z szanownych forumowiczow takowy posiada.

Poza tym gadanie na jeden temat jest nudne i ogranicza :D

Pozdro

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post15 cze 2004, 08:26

wiec jestem ograniczony :)

Awatar użytkownika
zinger
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post15 cze 2004, 09:55

koniu
odpowiem twoim jezykiem z przed kilku tygodni (zorientowani wiedza o co chodzi)

a po co taki dzial?
nie lepiej napisac sobie adres do innego forum i tam pogadac?
:P

p.s.
zreszta i tak gadacie o wszystkim na tym forum jak gdyby byl to IRC :)
Co wy kajtowcy luzacy potrzebujecie jakiegos specjalnego pozwolenia i akceptacji innych ?hehe.Uwazam ze powinniscie poprostu to przeleciec :)
bynajmniej ja tak robie (lub wydaje mi sie ze robie :)

do zo na wodzie
aha
i nie gadajcie tyle na tym forum tylko idzcie plywac,pieknie wialo przez dlugi weekend i mozna bylo polatac naprawde extra.
Przy zachodnim wietrze, szkwalistym i porywistym na zatoce polecam przejsc na otwarte morze i tam przy rownym wietrze i dlugiej fali poczuc sie jak Patrik Słejzi w "na fali" falochron jest bardzo krotki i naprawde niczym nie grozi a napewno mniej niz WOJOWNICY WINDSURFINGU i dzieci w wodzie i uczniowie kajtowi :)

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post15 cze 2004, 11:53

Wydaje mi się, że Koniowi chodziło po prostu o zacieśnienie naszych znajomości. Lużna gadka, nie tylko o kajcie, napewno temu pomoże. Dlatego jestem za.

Pozdro

Wróć do „Forum Główne”