kukems pisze:Hej Kosek, który camping polecasz. Zależy mi na takim na którym bedzie blisko do jeziora. Ja sie wybieram do Łeby na 100%, muszę sprawdzić czy nie kłamiecie

Tylko muszę się własnej deski dorobić bo latawiec już mam

nie mam po co kłamac bo nie mam w tym żadnego interesu...
conajwyżej towarzyski...
Tak jak napisał Kostek nabliżej spotu morskiego jest Iskra... Jednak nie wiem jak tam z sanitariatmi z tego co widzialem kilka lat temu to lipnie było ale nie wiem jak teraz... Za to na Chabrze sa super warunki mieszkaniowe... i rowniez bardzo blisko wody... tam zreszta stacjonuja wszyscy windsurferzy (Brzozowski i reszta

. A najbliższy camping do jeziora ....wszedzie wlasciwie tak samo....bo do jeziora sa 3-4 km samochodem od Łeby.... maks 5 minut drogi...
Yanosik pisze: albo od razu zakładać alternatywne sposoby spędzania czasu, jak rower itp...
Jest tam coś ciekawego do zwiedzania na rowerach??? Przytoczcie, bo nie chce mi sie po przewodnikach biegać
Jesli jako alternatywe dla braku wiatru wybierasz rower to.... lepiej trafic nie mogles
Sa trasy zaczynajac od wydm i Słowińsiego Parku Narodowego (chyba nie trzeba nikomu przedstawiac) po trase na latarnie stilo
W dupe innych atrakcji.....w koncu to kurort nadmorski i 99,9 % ludzi
przyjezdzajacych tutaj nie jest zwiazana ze sportami wodnymi i jakos sie
nie nudza....i wracaja.... i wracaja....