ostatnie pytanie: do ilu wezlow mozna (ostro

jeszcze raz dzieki! szacun
raf pisze:
ostatnie pytanie: do ilu wezlow mozna (ostro) plywac na 11m wazac te 68 kg?
MArcinBe pisze:bylo kiedys pisane, ze przy slabym wietrze potrzeba bardziej precyzyjnej techniki zeby waroo wstalo, mam co prawda waroo '06, ale to chyba podobna sprawa, moze ktos mi zdradzic na czym ma polegac ta technika??
Plywalem ostatnio przy dosyc slabym wietrze, dalo sie wysokosc trzymac, ale skoki takie w miare male. Woda plytka latawiec dam rade postawic, woda gleboka, niestety nie chce sie latawiec podniesc.
Przy bardzo slabym wietrze na plytkiej wodzie 'okrylem' metode startowania latawca na starego 4ro linkowca, czyli biegne za latawcem przewraca sie na plecy i potem do krawedzi okna wiatrowego, ale na glebokiej wodzie ani tak, ani siak nie dzialalo.
MArcinBe pisze:skoro nikt nie odpowiada, to oznacza, ze wszyscy maja ten problem nierozwiazany? czy po prostu nigdy nie moczycie latawca przy slabym wietrze na glebokiej wodzie![]()
Mnie to mocno wkurza, bo widze obok ludzi ktorzy na latawcach z 5ta linka stawiaja latawiec w pare sekund
zgred pisze:[i nie żebym Ci chciał dokuczyć, tylko pisże co uważam.
MArcinBe pisze:Mnie to mocno wkurza, bo widze obok ludzi ktorzy na latawcach z 5ta linka stawiaja latawiec w pare sekund
Von Belka pisze:zgred pisze:[i nie żebym Ci chciał dokuczyć, tylko pisże co uważam.
To źle uważasz, może zacznij się wypowiadać i doradzać jak już zejdziesz na wodęOstatnio Maski pięknie to ujął
............... Marcin Be pisze o konkretnej sytuacji z konkretnym latawcem, więc rady typu pociągnij tu i tam chyba raczej do rozwijających nie należą
Tymbardziej, że początkującym nie jest
zgred pisze:a jak masz problemy z bowem to cienko z umiejetnościami nie z latawcem![]()
Von Belka pisze: w ten sposób próbuje i mu nie wychodzi, więc liczył pewnie na inne wskazówki....
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości