jaki camping

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post24 cze 2004, 17:09

Witam,
jako ze nie bywam za czesto na Helu (bylem raz),a w lipcu,sierpniu i we wrzesniu (po trochu w kazdym miechu)-mam zamiar spedzic tam troche czasu plywajac.Stad tez moje pytanie do obeznanych w temacie.Jaki mozecie polecic kemping na polwyspie,miejscowosc nie gra roli,byle byl jakis dobry spot w miare blisko.Zalezy mi zeby bylo czysto,dosc spokojnie w nocy :roll: ,ale rowniez zeby byly jakies imprezki no i sporo riderow :beer:
Przegladalem troche net,ale procz strony www.windsurfing.pl gdzie jest kilka miejsc opisanych,nie znalazlem nic wiecej.Wszystkie informacje beda przydatne,adresy,ceny itd.
No i jak macie jakies plany konkretne to napiszcie gdzie bedziecie :lol:

Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post24 cze 2004, 21:14

Awatar użytkownika
majer
Kontaktowanie:

Post25 cze 2004, 00:29

Zalezy mi zeby bylo czysto,dosc spokojnie w nocy :roll: ,ale rowniez zeby byly jakies imprezki no i sporo riderow :beer:

cześć stary!

dość spokojnie w nocy i imprezki??? - raczej nie do pogodzenia - trzeba na wszystko znaleźć czas - na pływanie, imprezki i spanie, a to ostatnie na red bullu mi najlepiej wychodziło :?

pozdro

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post25 cze 2004, 00:49

Ciezko by Ci doradzic... kazdy camping ma swoich zwolennikow i przeciwnikow... mnie osoboscie najlepiej podpasowal CH6... na dzien dzisiejszy ladnie juz zrobiony, ladna recepcja, fajny bar z imprezkami, przede wszystkim spoko ludziska ... jakos dziwnym trafem tam najwiecej ziomali akurat spotykam :D , blisko do Chalup i do Portu Chalupy na smazone szprotki, dojscie do wody i rozkladka sprzetu jak na kazdym innym, ale ogolnie jakos CH6 mi najbardziej podchodzi... ale pewnie jest to moje subiektywne zdanie i ktos moze miec podobny sentymeny do innego camp'a, poniewaz niemal na calym Polwyspie jest zajebisty klimat 8)

ZaŻenowany

Post25 cze 2004, 07:37

z tego co czytam, to wydaje mi sie ze ALBATROS (Chałupy 5,5) bedzie ok !
- tani
- nie ma duzej knajpy wiec w nocy jest spokój
- dobre kajtowisko
- kite-ciarze
- wieczorami lightowe, lokalne imprezki kite'owe przy lokalnym kinie
zapraszam na mały rekonesans

pedro

Awatar użytkownika
swistak
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post25 cze 2004, 11:01