Dla Początkujących

Kitesurfing i wszystko z nim związane.

Czy jesteś za/przeciw stworzeniem nowej kategorii tematycznej Dla Początkujących?

Czas głosowania minął 23 lip 2004, 21:40

przeciw
23
50%
za
23
50%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post09 lip 2004, 21:27

Witam, przeglądałem dziś forum w celu znalezienia informacji dla zupełnie zielonych (początkujących) z Kitem. Doszedłem do pewnych wniosków, można znaleźć naprawdę dużo cennych informacja, ale są one porozrzucane po różnych postach. Stad moja propozycja a zarazem prośba do Pablo, utworzenia kategorii „Dla Początkujących” (oczywiście nazwę kategorii tematycznej pozostawiam w gestii Administratora). Wydaje mi się ze w pewien sposób usprawni to przeglądanie forum.

Druga kwestia, jaką chciałbym poruszyć to ze codziennie pojawiaj się podobne pytania typu, jaki sprzęt, jaka pianka itd. Może warto umieścić na forum info ze zanim zamieścisz post przeglądnij archiwum forum lub konkrety dział.
Np. Proszę nie zadawać pytań do póki nie sprawdzicie czy takie pytanie już nie zostało zadane wcześniej tutaj macie linka do wyszukiwarki: http://www.kiteforum.pl/forum/search.php

Jestem ciekaw czy podzielacie moja opinie wiec umieszczam ankietę z Pytaniem czy jesteś za/przeciw stworzeniem nowej kategorii tematycznej Dla Początkujących?

Ps. Mam nadzieje ze Pablo nie będzie wściekły ze dostarczam mu dodatkowej roboty :D

Pozdr L

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej

Post12 lip 2004, 11:43

Widzę ze moja propozycja nie wzbudziła u Was zbytnio wielkiego zainteresowania. No cóż tak bywa :) poczekam do końca tygodnia.

Pozdr Luk

Awatar użytkownika
kamilKITE
Kontaktowanie:

Post12 lip 2004, 11:47

Problem FAQ dla poczatkujacyc byl juz poruszany.
Niestety wszyscy mamy troche za malo czasu zeby to popchnac do przodu...

pzdr[/list]

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post12 lip 2004, 15:37

ja mysle ze jesli ktos chce naprawde sie czegos dowiedziec to poszpera w starych postach i napewno wszystko znajdzie

Awatar użytkownika
Jancio Wodnik
Deska: aDECHAde.com
Kontaktowanie:

Post12 lip 2004, 16:51

patrze wlasnie na sonde :) 18:18 uwazam jednak ze pwinien byc taki dzial nie kazdy ma czas na wertowanie postoof

pozdro

Awatar użytkownika
Adamski_Ustka
Kontaktowanie:

Post12 lip 2004, 17:08

Coś z tą ankietą nie gra czy głosujesz za czy przeciw punkty nalicza obydwu. :cry:

Wróć do „Forum Główne”