Dla Początkujących

Kitesurfing i wszystko z nim związane.

Czy jesteś za/przeciw stworzeniem nowej kategorii tematycznej Dla Początkujących?

Czas głosowania minął 27 lip 2004, 11:31

za
19
79%
przeciw
5
21%

Liczba głosów: 24

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post13 lip 2004, 11:31

Witam, przeglądałem dziś forum w celu znalezienia informacji dla zupełnie zielonych (początkujących) z Kitem. Doszedłem do pewnych wniosków, można znaleźć naprawdę dużo cennych informacja, ale są one porozrzucane po różnych postach. Stad moja propozycja a zarazem prośba do Pablo, utworzenia kategorii „Dla Początkujących” (oczywiście nazwę kategorii tematycznej pozostawiam w gestii Administratora). Wydaje mi się ze w pewien sposób usprawni to przeglądanie forum.

Druga kwestia, jaką chciałbym poruszyć to ze codziennie pojawiaj się podobne pytania typu, jaki sprzęt, jaka pianka itd. Może warto umieścić na forum info ze zanim zamieścisz post przeglądnij archiwum forum lub konkrety dział.
Np. Proszę nie zadawać pytań do póki nie sprawdzicie czy takie pytanie już nie zostało zadane wcześniej tutaj macie linka do wyszukiwarki: http://www.kiteforum.pl/forum/search.php

Jestem ciekaw czy podzielacie moja opinie wiec umieszczam ankietę z Pytaniem czy jesteś za/przeciw stworzeniem nowej kategorii tematycznej Dla Początkujących?

Ps. Mam nadzieje ze Pablo nie będzie wściekły ze dostarczam mu dodatkowej roboty :D jesli moja inicjatywa znajdzie poparcie.

Pozdr L

Awatar użytkownika
Neykon

Post13 lip 2004, 11:38

Przeklejone wypowiedzi forumowiczów z poprzedniego tematu:

kamilKITE pisze:Problem FAQ dla poczatkujacyc byl juz poruszany.
Niestety wszyscy mamy troche za malo czasu zeby to popchnac do przodu...

pzdr[/list]

hase pisze:ja mysle ze jesli ktos chce naprawde sie czegos dowiedziec to poszpera w starych postach i napewno wszystko znajdzie

Jancio Wodnik pisze:patrze wlasnie na sonde :) 18:18 uwazam jednak ze pwinien byc taki dzial nie kazdy ma czas na wertowanie postoof

pozdro

Adamski_Ustka pisze:Coś z tą ankietą nie gra czy głosujesz za czy przeciw punkty nalicza obydwu. :cry:

Witam, zauważyłem ze cos jest nie tak z poprzednia ankietą wiec umieściłem jeszcze raz posta, poprzedni temat zostanie usunięty.

Proszę głosować tylko w tej ankiecie. Poprzednia nie działa poprawnie i nalicza oddane glosy jednocześnie na obie odpowiedzi.

Przepraszam za zamieszanie i dzięki wielkie za oddane glosy.

Pozdr 4all

Awatar użytkownika
Max/Łódź
Deska: Naish Haze
Latawiec: Flysurfer Speed
Kontaktowanie:

Post13 lip 2004, 17:06

No i ta juz lepiej sie prezentuje... tam o dziwo zbyt wielu przeciw :wink:

Ja jestem calkowicie ZA - plus dla obu stron, pocatkujacy latwiej znajda potrzebne info, a glowne forum bedzie bardziej przejrzystsze dla tych co nie chca czytac o tym jaki latawiec na poczatek 8)

Awatar użytkownika
Neykon

Post17 lip 2004, 08:51

<b>Drogie Panie i Panowie, proszę o udział w Ankiecie. </b>

Za każdy oddany glos z góry dziękuję.

Pozdr Luk

Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post17 lip 2004, 09:41

Witajcie Siostry i Bracia!!!

Osobiscie jestem za! Ale cz nie lepszym rozwiazaniem bylaby wyszukiwarka, ktora wyszukiwalaby np.: posty w ktorych uzyto slowo "pianka". I wszystkie posty o piankacgh jak na dloni.

Awatar użytkownika
hase
Kontaktowanie:

Post17 lip 2004, 09:46

joosi takie cos jest ... wystrczy nacisnac SZUKAJ ... ale wiem ze po tym upadku jeszcze nie doszedles do siebie :twisted: i jeszcze nie widzisz wszystkiego ... :twisted: trzymaj sie i szybko wracaj na wode

Awatar użytkownika
Neykon

Post17 lip 2004, 09:48

joosiboy pisze:Witajcie Siostry i Bracia!!!

Osobiscie jestem za! Ale cz nie lepszym rozwiazaniem bylaby wyszukiwarka, ktora wyszukiwalaby np.: posty w ktorych uzyto slowo "pianka". I wszystkie posty o piankacgh jak na dloni.

Po to jest ankieta, jeśli pomysł o stworzenia nowego działu nie podchwyci to zostaje nam wyszukiwarka.

Pozdr L

Wróć do „Forum Główne”