konkurs - do wygrania ciekawe wiązania

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Agii

Post22 lip 2004, 10:33

Moim zdaniem koles ostro przegiął ,cóż i tacy ludzie są...aloszka

Awatar użytkownika
Maslav
Kontaktowanie:

Post22 lip 2004, 13:42

Więcej luzu :lol:
niezły koncept 8)

Awatar użytkownika
Neykon
Deska: z OBI
Latawiec: ze Składnicy Harcerskiej
Dostał piwko: 1 raz

Post22 lip 2004, 14:00

Dr Eutanator ver.47,5h pisze:
co ten koleś zeżarł, żeby wpaść na taki pomysł to ja nie wiem...

woooow tez chce takiego filma miec :D

Agii

Post22 lip 2004, 15:01

maslav u mnie luzio jest i to duzieee :wink: sama maluje i lubie szokowac ale nie az tak :wink: .paaptki aloszkaa

Dr Eutanator

Post22 lip 2004, 19:04

o, ten też jest niezły !!

Obrazek

Dr Eutanator

Post28 lip 2004, 21:46

konkurs już się skończył i prawie równo z nim trafiła do mojej skrzynki baaardzo sympatyczna paczka!
Za każdym razem jak przychodzi jakiś karton z sprzętem kajtowym, to czuję się jak na Gwiazdkę, kiedy dostałem pod choinkę wiązania Markera do moich Polsportów (działo się to jakieś 20lat temu) - jaka to była frajda! No ale koniec sentymentów.

Doszły! Są! i to jak wygodne!!

oto kilka fotek już z mojej deni!
Obrazek

wiązania są wykonane bardzo solidnie i jakość jest bez zarzutu. Szwy wygladają ok, równiutkie, a użyty materiał sprawia wrażenie bardzo porządnego.
Jednak najważniejsze jest to, jak są one wygodne! Jak do tej pory najwygodniejsze strapy w jakich miałem stopy - to DaKine'y - te wydają się od nich wygodniejsze o jakieś 32,53% :wink: .

Obrazek

Są bardzo szerokie i mięciutkie, z drugiej strony całkiem sztywne. Noga leży sobie w nich jak na łóżku wodnym.

Obrazek

Oczywiście najważniejsza próba to próba wody (no i piachu, muszelek itp. gadżetów), ale ten system robi na nodze niesamowite wrażenie!
Uczucie jakie daje dociskanie przy pokręcaniu tej gałeczki, sprawia, że ma się wrażenie które możen porównać do butów. Tradycyjne footstrapy to jak bieganie z rozsznurowanymi butami, w tych wiązaniach, ktoś w końcu o nich sobie przypomniał!

Mam nadzieję, że prognozy się nie zepsują i już w najbliższy weekend będę mógł sprawdzić jak to się rzeczywiście sprawdza, a baaaaardzo jestem ciekaw!!

peace

Dr Eutanator

Post02 sie 2004, 18:18

niestety ostatni weekend nie był dla nas zbyt litosny i nie dało się pokajtować.

trudno jednak wysiedzieć na tyłku, jak sprzęt patrzy z rogu pokoju swoim smutnym okiem - i tu MassTurbo wykazał się talentem organizatorskim i sprawił nam fantastyczny
WAKEnd
w czasie którego miałem po raz pierwszy możliwość popływać w tym cacku (wiązania M1) - no i się mocno zdziwiłem, bo

choć początkowo byłem troche pesymistycznie nastawiony do tego gadżetu, to teraz już się zakochałem! Te wiązania są rewelacyjne -

wygodne jak żadne inne, to jest pewne, a ta możliwość łatwej i szybkiej regulacji niesamowicie funkcjonuje w zależności od warunków w jakich chcemy ich używać.

tym razem miały trzymać jak wiązania wake'owe, więc je skręcałem na maksa - noga się trzyma bardzo, bardzo dobrze - po prostu świetna rzecz - jestem przekonany, że każdy kto spróbuje ich choć raz, zakocha się w nich momentalnie.

no a przy okazji 2 fotki z akcji

start z mola:
Obrazek

toeside riping!
Obrazek

dawaliśmy w Chodzieży na jeziorze miejskim (czy jakoś tak) - teraz już wiemy co robić jak nie wieje!!!

Wróć do „Forum Główne”