beachstart

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
Blekota
Latawiec: ss
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post22 lip 2004, 15:04

wiatru jak na lekarstwo, to dla zabicia nudy można popatrzeć jak wali się beachstarty ;-)

brakuje mi tylko 1 zdjęcia, jest na kompie u Pabla na Solarze.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

andytroll

Post22 lip 2004, 17:21

To chyba niezła ściemka :))))) (oczywiście pod warunkiem, że działo się to w sobotę 17 lipca).

Nie znam gościa, który przez pół dnia próbował te beachstarty, ale siedziałem cały dzień obok i na moich oczach żaden mu się nie udał. Oczywiście mogłem nie zauważyć kiedy mu się udało.

Nie czepiam się broń Boże, bo koleś i tak pływa malinowo, ale widać jak łatwo zmanipulować rzeczywistość zdjęciami. Przydałoby się faktycznie kilka brakujących fotek w środku.

Ale w żadnym wypadku się nie czepiam.

Awatar użytkownika
Blekota
Kontaktowanie:

Post22 lip 2004, 17:48

andytroll pisze:To chyba niezła ściemka :))))) (oczywiście pod warunkiem, że działo się to w sobotę 17 lipca).

ściemy niema, daje słowo :twisted:

zdjęcia były robione w sobotę 17 07 po stronie morza.

najważniejsze fazy lotu i lądowanie jest na zdjęciach i co najważniejsze wszystko wygląda malina.

.

Post22 lip 2004, 21:47

Dokładnie tego dnia, dokładnie taki start widziałem w wykonaniu innego "kilera desek" a więc jest to na PEWNO możliwe :lol:

Pozdrawiam

andytroll

Post23 lip 2004, 15:16

Ja nie mówię, że to nie jest możliwe.

Mówię, tylko, że z sekwencji zdjęć można wyciągnąć błędne wnioski :D

Tomas
Postawił piwka: 1 raz

Post23 lip 2004, 16:23

Mnie tam nie było ale widzę że to Seba (Zinger), więc Blekota nie ściemnia niedowiarki ...

Szałer/Szałek

Post28 lip 2004, 00:47

Zinger to robi to fakt,a co do pierwszego zdjęcia Bleku-to coś nie pasuje,
chyba,że to nurkowie :lol:
ale tu przecież chodzi o kolejność wykonywanych czynności więc wszystko jest ok :D

Awatar użytkownika
joosiboy
Kontaktowanie:

Post28 lip 2004, 07:06

Na drugim zdjeciu, pod "zadkiem" Zingera, widac plecy jednej osoby. Druga jest chyba za denia.

Awatar użytkownika
Blekota
Kontaktowanie:

Post28 lip 2004, 07:43

joosiboy pisze:Na drugim zdjeciu, pod "zadkiem" Zingera, widac plecy jednej osoby. Druga jest chyba za denia.

dokładnie, na drugim zdjęciu, pod "zadkiem" Zingera ;-) są te osoby z pierwszego zdjęcia
a na trzecim osoby są już niewidoczne, bo są poza kadrem

Awatar użytkownika
sampan
Kontaktowanie:

Post28 lip 2004, 14:18

Ta cała sprawa jest bardzo podejrzana i wymaga zbadania przez sejmową komisję oraz detektywów Centralnego Biura Śledczego wraz z agentami bezpieczeństwa wewnętrznego - nic się nie ukryje :naughty:
Na czas infiltracji dowodowej spot na Solarze zostanie zamknięty aż do odwołania - woda wypompowana a sprzęt podejrzanych osób zarekwirowany - przesłuchania świadków będą się odbywać w czasie optymalnej wiatracji aby uchwycić wszelkie powiązania tej ośmiodnicy. Prowokatorzy, denuncjatorzy i aferzyści będą ogoleni, oznakowani gorącym żelazem i z przytroczonymi dzwonkami do szyi będą latać na kite'ach przemalowanych w barwy Samoobrony :oops:
RZEKŁEM
Centrum Informacji Aferalnej
protokolant Tymoteusz Marian Bzik :shifty:
:shock: :wink: 8)

Wróć do „Forum Główne”