Hangtime

Kitesurfing i wszystko z nim związane.
Awatar użytkownika
SWIRUS
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 22:09

yanosik pisze:Zupełnie nie rozumiem, po co są takie komentarze, typu ŚWIRUS :?: :?: :?:

Wrzuć gościu na luz i nie doszukuj się ukrytych treści w każdym komentarzu na temat komórek. ...

... i lepiej produkuj się w swoim wątku, w którym to opisujesz jak "szybko" robisz postępy na swoim przyjaznym latawcu.

Pzdr,

toomaj
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 22:15

a krytyka goscia który chce dostac sie do big brothera mnie po prostu leczy Hand

czyzbym przeoczyl cos waznego?

co do samych wynikow faktycznie wielka szkoda ze nie napisali jakich rozmiarow kajtow uzywali.... troche by to wyjasnilo sprawe

osobiscie mam dosc gleboko opinie wiekszosci na temat komorek - sam na nich plywam i na P3 jest mi zajebiscie, choc nigdy nie ukrywalem ze predkosci nieco brak :cry: , choc w miare jak schodzi sie do tych 6m zaczyna sie jednak pojawiac :idea:

najmilej jednak wspominam C 9m... choc nie pod wzlgedem "przyjaznosci" :wink:
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2007, 22:20 przez toomaj, łącznie zmieniany 1 raz.

yanosik
Deska: DaMystery
Latawiec: Twister
Postawił piwka: 10 razy
Dostał piwko: 13 razy
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 22:22

ŚWIRUS:
Wrzuć gościu na luz i nie doszukuj się ukrytych treści w każdym komentarzu na temat komórek. ...

... i lepiej produkuj się w swoim wątku, w którym to opisujesz jak "szybko" robisz postępy na swoim przyjaznym latawcu.

Pzdr,

:clap: :clap: :clap: Co klasa, to klasa :!: :!: :!:
Strzelistość i ciętość twojej wypowiedzi zwaliła mnie wprost z nóg :notworthy: :notworthy: :notworthy:

Kolego El Cubano - Psycho3, Pulse i Speed2 jest produktem z roku 2007, więc w oczywisty sposób nie mogłeś obserwować zachowania powyższych od 5 lat !!!
Już sam ten fakt, świadczy o twoim irracjonalnym, negatywnym nastawieniu, a nie na rzetelnej obserwacji :oops: :oops: :oops:
Nikt z posiadaczy (fanów, miłośników, czy jak ich tam zwał...) nie stawia tezy, że latawce Flysurfera są najlepsze, tylko stara się uświadomić, że posiadane przez nich latawce, potrafią osiągać rezultaty zbliżone, lub wyższe, od wiodących na rynku kite'ów. To wszystko!!!

Żeby ci uzmysłowić o co mi chodzi, postawię taką oto tezę:
"Rzadko widzę, by ktokolwiek z Rzeszowa, dobrze pływał na kajcie
owszem, kilka razy zdarzyło się, ale jacyś tacy oni

powolni

stonowani

dziwni"

Nie mam na uzasadnienie tej tezy obiektywnego uzasadnienia, ale lubie se pisać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I co??? Teza jest słuszna???

REASUMUJĄC:
Mnie interesują opinie ludzi którzy pływają na tym, czy na tamtym, a nie tych, którzy coś tam obserwowali!!! Bo jeżeli obserwując spot, będziesz widział słabego ridera, na dobrym latawcu, twoja opinia będzie wypaczona.
Heeej!!!
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2007, 23:10 przez yanosik, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Kris.
Dostał piwko: 1 raz
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 22:26

dobrze Wam na Waszych kajtach?to moze pływajcie a nie caly czas walkujecie to samo?to zle to dobre,kur..a żal...

Awatar użytkownika
Zacky
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 22:31

yanosik pisze:...

"Jesli chcemy zmienic swiat powinnismy zaczac od siebie" :)

ignoruj zaczepki, sam badz obiektywny, itd.

Na tym polega urok kazdego forum, ze czytajac jakiegolwiek posta, czytelnik powinien wiedziec ze tam jest wielkie, ukryte "MOIM ZDANIEM", i na tym to tez polega, ze kazdy ma wlasne zdanie.

Chociaz w niektorych topicach (pytania o pierwsze latawce, itp.) bardzo mile widziane bylyby jednak posty bezinteresowne, obiektywne. ;)

Ogolnie bledne kolo, wiec nie chce mi sie dalej filozofowac, dobrej nocy panowie! :D [/b]

yanosik
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 22:47

Kris. pisze:dobrze Wam na Waszych kajtach?to moze pływajcie a nie caly czas walkujecie to samo?to zle to dobre,kur..a żal...

No dokładnie o to mi chodzi!!! Ja, lub ktoś inny piszę, że dobrze mi się uczy na moim Psycho3, że ma różne pozytywne (w moim odczuciu) cechy i chcę się tym pochwalić na KF, a co chwilę czytam ze wszystkich stron opinie:
"Yanosik, coś ty za gówno kupił !!! Przecież to nie lata!!! Powolne!!! Zanim do wody wpadnie, to sie utopi!!! itp... itd..."

Mając w dupie te opinie, robię swoje i każdą nadarzającą się okazję wykorzystuję na pływanie i naukę!!!
I powoli dochodzę do wniosku, że wizyty na KF są stratą czasu na daremne "polemiki" n.t. "wyższości świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą" i najlepiej zaglądać raz w tygodniu do Offtopicu kawały poczytać!!!
Cubano - luziku ci u nas dostatek :jive: :mrgreen: :jive: :mrgreen: :jive: :mrgreen: :jive: :mrgreen:
...a miecze są nadal nagie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Zacky
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 22:50

Swieta Bozego Narodzenia sa lepsze od Wielkanocnych...myslalem ze to logiczne... :roll:

yanosik
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 22:54

Zacky pisze:Swieta Bozego Narodzenia sa lepsze od Wielkanocnych...myslalem ze to logiczne... :roll:

buahahahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...a ja wolę wielkanocne, bo nie lubię prezentów wybierać i kupować, a i skąpiradło straszne jestem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

yanosik
Kontaktowanie:

Post19 wrz 2007, 23:19

Dobranoc :wave2: :wave2: :wave2:

gregorg
Postawił piwka: 1 raz
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2007, 00:02

w święta wielkanocne już lodu na zatoce nie ma i woda cieplejsza :wink:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2007, 01:26

yanosik pisze:
Ostatnią, jedyną konkretną OBIEKTYWNĄ i bezemocjonalną, recenzję porównawczą sprzętu, czytałem w magazynie KITESURFING (kompendium 2007),

hehe :D :D
doobre :lol:
musisz jednak pośledzić jeszcze nieco polski światek kite :wink:

Ziomek.
Deska: C L A S H / BEST Armada
Latawiec: BEST TS / Airrush Razor
Postawił piwka: 261 razy
Dostał piwko: 300 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2007, 01:41

yanosik pisze:
Kolego El Cubano - Psycho3, Pulse i Speed2 jest produktem z roku 2007, więc w oczywisty sposób nie mogłeś obserwować zachowania powyższych od 5 lat !!!!

z tekstu mniemam że Cubano miał na myśli
komórki jako całokształt :idea:
a nie modele '07

Yanosik - a ty chociaż miałeś w rękach kiedyś jakieś pompowańce :roll: :idea:
bo jak obiektywnym może być Twoje "porównani"e
...skoro nawet "zachowania powyższych nie miałeś sposobności obserwować od 2 :idea: , a co dopiero 5ciu lat" :idea: :wink:

Awatar użytkownika
kukems
Postawił piwka: 1 raz
Dostał piwko: 2 razy

Post20 wrz 2007, 08:38

LOL (tyczy się całego topica)

Awatar użytkownika
onzo
Deska: Wainman Joke 138
Latawiec: Vegas 9,12,16
Postawił piwka: 41 razy
Dostał piwko: 89 razy
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2007, 09:02

:oops: znowu udało mi się coś rozpętać :shifty: :shifty: :oops: :oops:

Awatar użytkownika
zgred
Deska: nbl
Latawiec: ozone, best
Kontaktowanie:

Post20 wrz 2007, 10:06

zawsze się tak kończy jak się pojawia motyw komórka vs pompowaniec

mi się pompowańce podobają i fajnie latają ale ze z natury jestem taki a nie inny to już sama myśl ze mam cos pompowac przez 5 minut a potem przez 15 minut podłaczać linki a potem szukać głupiego co potrafi pomóc przy starcie (a przeważnie na spocie jestem sam) to odchodzi mi cheć na cxały ten bałagan tym bardziej że w plecaku obok lezy cos co co jestem w stanie wystartować w krócej niż 2 minuty fajnei się pobawić po czym złożyć jeszcze szybciej niż wyjałem.

I prawdopodobnie gdyby nie te wsyzstkie cerygiele z pompowańcami to byłbym za nimi bo latają zacnie szybko i mają coraz wiecej powera z m2, samoobsługowosc tez się poprawia ale dalej istnieje duże prawdopodobieństwo(jak na moje uzytkowanie) usterki typu BUM (nie to że sterowac nie umiem ale te badyle itp itd) i po latawcu.

Wróć do „Forum Główne”