takie skoki juz sie odbywały wczesniej
http://www.youtube.com/watch?v=Jy40drauqks
http://www.youtube.com/watch?v=I9K2rxqmZAI
Zero asekuracji cieszę się że nic się złego nikomu nie stało.
el_kopyto pisze:Mevlana pisze:a nie zastanawiales sie nad tym ze jebnac glowa w sciane? w sumie to tez moze byc fajne a napewno bedzie bardziej bezpieczne dla osob trzecich
ty napewno sie uderzyles zanim to napisales, a jak tyle niektorzy z was jezdza po tych polskich "autostradach" to nigdy nie zdazylo im sie zatrzymac na poboczu zeby zmienic opone?? i co wtedy wjezdzales do lasu?? nieprzesadalbym ze niewiadomo jak narazaili cudze zycie na wypadek, swoje i owszem ale taka pasaja.
a jak cisniesz 180 na ograniczeniu do 70 czy zasypiasz za kierwonica to sorry ale to ty jest zagrozeniem i to ciebie powinno sie pientnowac.
Mevlana pisze:el_kopyto pisze:Mevlana pisze:a nie zastanawiales sie nad tym ze jebnac glowa w sciane? w sumie to tez moze byc fajne a napewno bedzie bardziej bezpieczne dla osob trzecich
ty napewno sie uderzyles zanim to napisales, a jak tyle niektorzy z was jezdza po tych polskich "autostradach" to nigdy nie zdazylo im sie zatrzymac na poboczu zeby zmienic opone?? i co wtedy wjezdzales do lasu?? nieprzesadalbym ze niewiadomo jak narazaili cudze zycie na wypadek, swoje i owszem ale taka pasaja.
a jak cisniesz 180 na ograniczeniu do 70 czy zasypiasz za kierwonica to sorry ale to ty jest zagrozeniem i to ciebie powinno sie pientnowac.
zalosne porownanie na nic wiecej Ciebie nie bylo stac? wymiana opony, a robienie czegos skrajnie glupiego w moim przekonaniu to zasadniczo dwie rozne sprawy. ja nie krytykuje tutaj kto co robi jak sie zabije trudno jednego czlowieka mniej, ja raczej mam na mysli to jaki to wplyw moze wywrzec na dzieciaki, ktore plywaja i beda chcialy sie czyms podobnym popisac i to podejrza... chce niech robi nikt mu nie zabroni ale do jasnej cholery nie ma sie czym chwalic !!! pomyslcie ze to forum przegladaja takze dzieciaki ktore maja 15-18 lat i sie takimi rzeczami jaraja. ja rozumiem ze jest parcie jakies tam ze strony czy sponsora czy chec pokazania sie ja to wszystko rozumiem ale sa tysiace innych rzeczy ktorymi mozna zaimponowac, a igranie z wlasnym zyciem? moze to i jakis sposob ale jak dla mnie skrajnie naganny. nie mam nic osobiscie do ridera ale naprawde zastanowcie sie jakimi tresciami napychacie glowy malolatow, bo nie sadze ze bylbys wstanie spojrzec w oczy matce czy ojcu dzieciaka, ktory sie zabil bo chcial Ciebie nasladowac...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości