zaq pisze:Te Ronix psycho green trudno dostać w EU, trzeba ciagnąć ze stanów. Wyjdzie ok 2000 jak nic.
ja tam widzę, że 460$ czyli jakieś 1450pln w chwili obecnej + 100pln wysyłka...
zaq pisze:Te Ronix psycho green trudno dostać w EU, trzeba ciagnąć ze stanów. Wyjdzie ok 2000 jak nic.
FilipN pisze:zaq pisze:Te Ronix psycho green trudno dostać w EU, trzeba ciagnąć ze stanów. Wyjdzie ok 2000 jak nic.
ja tam widzę, że 460$ czyli jakieś 1450pln w chwili obecnej + 100pln wysyłka...
bobek_h pisze:
Niestety nie, to jest 460EUR, i wysyłka z niemiec... ok 1920zł...
FilipN pisze:Ale to prawda, nie pływałem jeszcze w One 2014...
Ziomek. pisze:bartekk pisze:Jeżeli to mają być buty do kite, wygodne i łatwe do ubrania, do tego miekkie to polecam LF Ultra Kite!
But można wyrwać koło 1000 zł, wiec cena jest dość atrakcyjna.
wygodne i łatwe do ubrania a do tego miękkieto mogą być kapcie przed TV
![]()
do tego "najlepiej" za duże, to jeszcze "wygodniejsze, miękciejsze no i jeszcze łatwiej założyć"![]()
no i więcej osób popływa, bo każdy się zmieści..nadmienię, że i odsprzedać łatwiej - w związku z tym, bo i TAKIE
argumenty na ZA kupnem za dużych słyszałem
![]()
to wtedy "lepiej" już w dobrych strapach se popływać, najlepiej jakichś F-Łana
peace
bartekk pisze:Ty za to stwierdzasz że są to NAJLEPSZE buty...
:
bartekk pisze:
Świeżo po brazylii, a w jaki wątek nie wejdę to kogoś atakujeszwięcej luzu ziommm
![]()
:
GURU 10.5 pisze:Ultra to otwarty but, nie wszyscy to akceptują, szczególnie Ci, którzy już trochę pływają w bootkachw większości jest tak, że jak ktoś spróbuje jazdy w butach z pełnymi palcami to raczej powrotu nie ma, tzw one way ticket
kontrola, trzymanie stopy jednak całkiem inne!
... wiadomo, da się, szczególnie na początek, no ale...
Ziomek. pisze:bartekk pisze:Jeżeli to mają być buty do kite, wygodne i łatwe do ubrania, do tego miekkie to polecam LF Ultra Kite!
But można wyrwać koło 1000 zł, wiec cena jest dość atrakcyjna.
LF TEŻ dystrybuujecie?![]()
wygodne i łatwe do ubrania a do tego miękkieto mogą być kapcie przed TV
![]()
do tego "najlepiej" za duże, to jeszcze "wygodniejsze, miękciejsze no i jeszcze łatwiej założyć"![]()
no i więcej osób popływa, bo każdy się zmieści..nadmienię, że i odsprzedać łatwiej - w związku z tym, bo i TAKIE
argumenty na ZA kupnem za dużych słyszałem
![]()
to wtedy "lepiej" już w dobrych strapach se popływać, najlepiej jakichś F-Łana
peace
Grzegorz KiteLife pisze:Jak wypada rozmiarowka w Ronixach 2014? Mozna w ciemno brac swoj rozmiar?
Grzegorz KiteLife pisze:9 uk / 10usa / 28cm.
Ziomek. pisze:Grzegorz KiteLife pisze:9 uk / 10usa / 28cm.
to bierz 28 / 43-44
ja mam stopę 42 2/3 i mam rozmiar mniejsze 27 / 42 i są idealne
ale brałem do pływania nie "na handel"
wtedy brałbym większe![]()
peace
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości