Wrocław - Pola Marsowe

Ustawki na pływanko, transport, spotkania, noclegi, imprezy, itp.
Dziećkowice | Kadyny | Mazury | Poręba | Poznań | Szczecin | Trójmiasto | Wrocław | Zegrze
Baton
Kontaktowanie:

Post07 cze 2006, 11:19

Witam , witam!
Podobnie jak kilku przedmowcow, nie wyczailem w pore tematu:/
Niestety piatek tez dla mnie odpada bo juz wczesnym popoludniem wyciagam flage i ide dopingowac: ja - NAS;)
Ale tak na ogol to jestem zwarty i gotowy do kajtowania - wiec jak cos to piszcie na kf, na priva albo na jedr@poczta.onet.pl.
pozdrowionka

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post07 cze 2006, 11:35

No to nareszcie sie cos zaczyna dziac :)
Bedzie ekipka
pzd.
lubow

Awatar użytkownika
Zimoch
Kontaktowanie:

Post07 cze 2006, 21:06

Baton dobrze ze wspomniałes o meczu :) Mysle ze większość z nas bedzie chciała obejrzeć mecz. To moze zamiast w piatek spotkamy sie w sobote... temat do przeduskutowania :lol:

Awatar użytkownika
Lubow
Kontaktowanie:

Post08 cze 2006, 07:07

Sobota?
Jasne tylko ze gdzies ok. 12:00 :)
Po swietowaniu !
... tylko nie wiem czego ...

ziemowit

Post09 cze 2006, 08:50

Witam serdecznie :D
Cóż...prognoza zmieniła się diametralnie :? ...standard.
Po południu we Wrocławiu - flauta :cry:
A do tego od dziś jakieś mistrzostwa piłkowe, czy cóś ... wplata nam się w planowany harmonogram :evil: co skutkuje eliminacją części zawodników (tych od kite :( )
Kierując się zdrowym rozsądkiem, w obliczu zaistniałej tzw. siły wyższej, należałoby odwołać dzisiejszą ustawkę :? ...
Ale zdrowy rozsądek zostawiam pod kluczem w biurze o 16:00
:twisted: a od 17:00 czekam na Was na Polach Marsowych :D
Pozdrawiam

Gość

Post09 cze 2006, 10:10

Mnie nie bedzie :(
Musze sie ustawic na spotkanie z samolotem gdzie sprzet do nas przylatuje.
Zycze milej ustawki - jak cos to jestem w sobote wolny !
pzd.
lubow

s2

Post23 lip 2007, 11:58

Elo,

i tak niemal rok później - czy lata ktoś jednak na marsowych?

jutro a bardziej w środę nawet ma coś powiać jak na wro. ktoś gdzieś się wybiera? może jakaś inna miejscówka jednak?

pozdr,
s2

ziemowit

Post20 sie 2007, 19:46

Witam,
W związku z uwarunkowaniami (Wrocław i okolice) poważnie ograniczającymi możliwość uprawiania tylko i wyłącznie kitesurfingu :( , przez ostatni rok nieco experymentowałem :twisted: coraz bardziej w kierunku alernatyw... aczkolwiek absolutnie z kitesurfingu nie rezygnuję :)
Był mountaiboard z kitem i bez i z holem za czym tylko się dało :shock: , był snowboard - z kitem i bez, był też wake za łodziami, skuterami i wake na wyciągu.
A ostatnio był snow na igielicie z metą w basenie, swoistego rodzaju wielkim jacuzzi :D http://acrobatpark.com/
Niestety wszystko to poza Wrocławiem, aczkolwiek w zasięgu od 1 do 3 godzin jazdy (oczywiście należy doliczyć średnio 1,5 godziny na przejazd przez Wrocław - stolicę remontów drogowych :oops:
Jeśli ktoś będzie zainteresowany ww. formami alternatywy, w szczególności w dni bezwietrzne w sezonie letnim jak i zimowym, to jestem. Oczywiście kitesurfing w dni wietrzne, jak najbardziej, rzecz jasna, zdecydowanie i bezapelacyjnie tak. Zresztą nawet jak przestanie wiać nim dojedziemy :x (zjawisko występujące nader często w naszej okolicy) to zawsze pozostaje dowolna z w/w alternatyw :wink: oraz inwencja własna :shock: . Pozdrawiam serdecznie 8)

Wróć do „Kto/Gdzie/Kiedy”