don Komorro pisze:Wrogu pisze:Przy południu lepiej Sobieszewo, jeszcze wiekszy off-shore niz w sopocie ....
jaj sobie nie róbcie z chłopa bo jeszcze pojedzie na sobisław i bedzie się pompował. Stary przy południu tylko 0.5wysep. przy tym kierunku wypchnie cie w morze jeśli w ogóle jesteś na tyle ogarnięty żeby poradzić sobie z wiatrem który raz jest na kilka sekund a potem go długo nie ma100% od brzegu
jacamakajta pisze:Dziś słoneczna i ciepła Jastarnia dała mega warunz rańca 6m, w południe przerzutka na 9m. Uważajcie na tą stal pod wodą
niedaleko tzw kamienia/resztek falochronu czy co to za konstrukcja
leży pod wodą ze sto metrów niżej aniżeli beton, zapomniałem o tym złomie
konkretnie przechrzciłem tam dzisiaj dechę
Kubs0n pisze:jacamakajta pisze:Dziś słoneczna i ciepła Jastarnia dała mega warunz rańca 6m, w południe przerzutka na 9m. Uważajcie na tą stal pod wodą
niedaleko tzw kamienia/resztek falochronu czy co to za konstrukcja
leży pod wodą ze sto metrów niżej aniżeli beton, zapomniałem o tym złomie
konkretnie przechrzciłem tam dzisiaj dechę
To coś pod wodą koło kamienia to wrak kutra zatopionego jakieś 30lat temu, jak jest mega niski stan wody to można o niego zachachaczyćJa nie narzekam popływałem na fali i na flacie, no i kilka mega mega skoków z fali naprawdę mnie zaskoczyło
a najlepsze że popływane bez rękawic,bez butów i kaptura, komfort termiczny na wysokim poziomie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 33 gości